Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: “ Φαβορί η City, αλλά θέλουμε τον τίτλο ”

Alisson: “ Φαβορί η City, αλλά θέλουμε τον τίτλο ”

Στη συνέχεια των δηλώσεων του στο γνωστό περιοδικό, FourFourTwo ο τερματοφύλακας των Reds, Alisson Becker μίλησε για την μάχη του τίτλου και την προσπάθεια που κάνει η Liverpool να πάρει το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος ναι με τόνισε, πως ακόμη το φαβορί είναι η Manchester City, όμως ανέφερε ότι ο στόχος της ομάδας του είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της Premier League.

Ας δούμε τι ακριβώς ανέφερε ο Alisson: 

“ Η Liverpool πλέον διαθέτει την απαραίτητη ποιότητα, για να διεκδικήσει τα μεγαλύτερα τρόπαια. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πάνω σε αυτό. Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, αλλά πηγαίνουμε καλά και το γνωρίζουμε αυτό. ”

“ Η City έχει αποδείξει πόσο δυνατή ομάδα είναι. Πέρυσι κατέκτησε πολύ εύκολο το πρωτάθλημα και έκανε και προσθήκες, οπότε είναι πιο δυνατή φέτος. ”

“ Είναι ένας πολύ καλή ομάδα και ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Όμως και εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω πως διαθέτουμε την απαραίτητη ποιότητα, για να κατακτήσουμε τον τίτλο την φετινή σεζόν. ”

“ Πρέπει όμως να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σε κάθε περίπτωση να παραμείνουνε προσγειωμένοι. ”

Οι Reds βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είναι στο +4 από τη δεύτερη Manchester City και στο +9 από την τρίτη Tottenham, η οποία θα στερηθεί τον Harry Kane για περίπου δύο μήνες.

Ο Alisson και ο Virgil στον αγώνα του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com