Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Αυτά θέλω από έναν playmaker ”

Klopp: “ Αυτά θέλω από έναν playmaker ”

Εδώ και κάτι περισσότερο από έναν χρόνο η Liverpool δεν έχει έναν καθαρόαιμο playmaker στο ρόστερ της, εφόσον δεν υπάρχει πλέον ο Philippe Coutinho και ούτε αποκτήθηκε κάποιος αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου.

Ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp όμως ρωτήθηκε για το πως πιστεύει εκείνος ότι είναι ο ιδανικός playmaker σε ένα διαφημιστικό βίντεο της New Balance και εξήγησε τι θα ήθελε να βλέπει από έναν τέτοιο παίκτη στον αγωνιστικό χώρο.

“ Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία 20-30 χρόνια και δεν γίνεται πλέον να στηρίζεσαι σε έναν παίκτη. Έχουν αλλάξει όλα. ” Είπε αμέσως ο Klopp.

“ Υπάρχουν επιθετικοί παίκτες, οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι, να  κυριαρχήσουν στο χορτάρι.

“ Βέβαια, χρειάζεσαι πολλές ικανότητες και δεξιότητες, για να το καταφέρεις αυτό. Η τεχνική σου θα πρέπει να αγγίζει το τέλειο, γιατί χρειάζεται να παίρνεις την κατάλληλη απόφαση στην κατάλληλη στιγμή. Δεν πρέπει να ξοδεύεις χρόνο απλά με τη μπάλα στα πόδια. ”

“ Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να παίρνεις αποφάσεις, όταν βρίσκεσαι υπό πίεση. Μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά είναι πολύ δύσκολο στην πράξη, πρέπει να αντιδράς ενστικτοδώς. ” Ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

“ Στο σημερινό ποδόσφαιρο το οχτάρι έχει την μπάλα στα πόδια του την περισσότερη ώρα. Δίνει τις πιο πολλές πάσες και πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις τις περισσότερες φορές. Ή τουλάχιστον παίρνει μέρος στις αποφάσεις. ” Είπε στο τέλος ο Jürgen Klopp.

Ο Jürgen Klopp με τον Philippe Coutinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com