Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Yaya Toure: “ Τρομάζει η φετινή Liverpool ”

Yaya Toure: “ Τρομάζει η φετινή Liverpool ”

Ο χθεσινός αγώνας μεταξύ της Wolves και της Manchester City μεταδόθηκε ζωντανά στην Αγγλία από το Sky Sports και καλεσμένος στην εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού ήταν ο πρώην παίκτης των Cityzens, Yaya Toure.

Ο Ιβοριανός είναι πλέον ελεύθερος, καθώς το δευτερό του πέρασμα από τον Ολυμπιακό δεν την επιτυχημένο και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εφόσον δεν έχει λοιπόν αγωνιστικές υποχρεώσεις βρέθηκε στο Monday Night Football του Sky Sports και ρωτήθηκε για πολλά θέματα.

Ένα από αυτά ήταν και η Liverpool. Ας δούμε τι είπε ο έμπειρος μέσος για τους φετινούς Reds και για τη μάχη του τίτλου: 

“ Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή η Liverpool είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχουν ωριμάσει ως παίκτες όλοι μαζί. Πέρυσι ήταν και πάλι εξαιρετικοί όταν έφτασαν στον τελικό του Champions League. ”

“ Η Premier League είναι ξεχωριστή. Είναι για τους φιλάθλους, οι οποίοι αγαπούν το ποδόσφαιρο. Τους δίνει αυτό που θέλουν να βλέπουν. Είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο και είναι πολύ δύσκολο να την κατακτήσεις δύο συνεχόμενες φορές. ” Ανέφερε ο Toure για το πρωτάθλημα της Premier League.

“ Έχει πολύ ισχυρό ανταγωνισμό και οι ομάδες είναι πολύ ισχυρές. ”

“ Φέτος όλοι θέλουν να δούν τι ακριβώς θα κάνει η Manchester City. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε τι θα συμβεί. ”

“ Για να είμαι ειλικρινής, η Liverpool βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή και εγώ προσωπικά τους φοβάμαι. ”

“ Η φετινή Liverpool τρομάζει! ”

Ο Yaya Toure στον αγώνα του Anfield στις 31 Δεκεμβρίου του 2016.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com