Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Δεν έχουμε το μυαλό μας στη διεκδίκηση του τίτλου»

Henderson: «Δεν έχουμε το μυαλό μας στη διεκδίκηση του τίτλου»

Εκτός του Alexander-Arnold, και ο Jordan Henderson παραχώρησε δηλώσεις στη μικτή ζώνη μετά το διπλό της Liverpool στο Brighton.

Ας περάσουμε χωρίς καθυστέρηση στις δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας μας:

«Φυσικά και μπορούμε να αξιοποιήσουμε προς όφελός μας αυτή την εμπειρία», απαντά σε ερώτηση πού αφορούσε το αν η ομάδα μπορεί να βγει σοφότερη από την εμπειρία της σεζόν 2013-14, όπου και πάλι συμμετείχε ενεργά στην κούρσα κατάκτησης του τίτλου (με τα γνωστά αποτελέσματα).

«Όμως στο μυαλό μου, όπως και σε όλων των παιδιών, υπάρχει η λογική ‘παρ’το παιχνίδι-παιχνίδι’.»

«Αυτό είναι το μόνο πού μπορούμε να κάνουμε και αυτό έχουμε κάνει μέχρι σήμερα – συνεπώς, γιατί να το αλλάξουμε;»

«Το επόμενο παιχνίδι είναι το μεγαλύτερο της σεζόν, έτσι το προσεγγίζουμε, και αυτό της επόμενης εβδομάδας είναι δύσκολο. Θα συνεχίσουμε να κοιτάζουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και στο τέλος της σεζόν θα δούμε πού βρισκόμαστε.»

Στη συνέχεια, ο Henderson αναφέρθηκε στον χθεσινό αντίπαλο, και στο πώς η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει:

«Ήταν δύσκολο, όμως έτσι το περιμέναμε»

«Η Brighton είναι καλή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της. Αμύνθηκαν πάρα πολύ καλά και ήταν καλά οργανωμένοι, οπότε ήταν δύσκολο να τους διασπάσουμε. Ήταν μία πολύ ώριμη εμφάνιση (για εμάς)

«Καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ και επίσης παίξαμε καλή άμυνα ώστε να κρατήσουμε το clean sheet (‘το μηδέν’ πού λέμε και στην Ελλάδα), οπότε γενικά είμαστε ευχαριστημένοι με τους τρεις βαθμούς. Όμως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, και αυτό είναι πού θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.»

Τέλος, ο captain τόνισε ότι η ψυχολογία του ίδιου και των συμπαικτών του δεν κάμφθηκε μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα:

«Έχουμε μιλήσει αρκετά για τα δύο τελευταία παιχνίδια», ανέφερε ο Hendo.

«Όλη μας η προσοχή ήταν στραμμένη σε αυτό το παιχνίδι.»

«Έχουμε πολλή αυτοπεποίθηση σαν ομάδα και είμαστε ένα, όπως μπορείτε να δείτε. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στην αύξηση της αυτοπεποίθησης και μπορείτε να δείτε ότι η αυτοπεποίθησή μας δεν έπεσε. Διατηρήσαμε την εγρήγορσή μας, δείξαμε υπομονή και εκπληρώσαμε την αποστολή μας.»

O Henderson πανηγυρίζει μαζί με τον Salah το γκολ του Mo.
O Henderson πανηγυρίζει μαζί με τον Salah το γκολ του Mo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com