Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alexander-Arnold: «Δείξαμε ότι είμαστε top ομάδα!»

Alexander-Arnold: «Δείξαμε ότι είμαστε top ομάδα!»

Δηλώσεις παραχώρησε στη μικτή ζώνη μετά το νικηφόρο παιχνίδι στην έδρα της Brighton o Trent Alexander-Arnold.

Το δεξί back της Liverpool στάθηκε στην ιδιαίτερη σημασία του χθεσινού αγώνα για τους Reds μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες.

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μας, και ειδικά το συγκεκριμένο!», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του στο site της ομάδας.

«Γνωρίζαμε ότι χρειαζόμασταν να ανακτήσουμε το momentum και να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα top ποιότητας, και αυτό είναι πού κάναμε,  αγωνιζόμενοι σε μία πολύ δύσκολη έδρα.»

«Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουν στο ότι είναι μία από τις δυσκολότερες έδρες, καθώς είναι μία δυνατή ομάδα με θερμό κοινό, που είναι δύσκολο να καταβληθεί. Μας δυσκόλεψαν ακόμα και στο Anfield. Είμαστε χαρούμενοι πού κερδίσαμε και στα δύο παιχνίδια, έστω και με 1-0.»

«Σίγουρα ορισμένοι προβληματίζονταν για το αν μπορούμε να επανέλθουμε μετά από μία ήττα στην Premier League, καθώς δεν το είχαμε βιώσει ξανά φέτος, και θεωρώ ότι ήταν σημαντικό για μας να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε ομάδα top ποιότητας και ότι μπορούμε να κερδίσουμε.»

Εν συνεχεία, ο Alexander-Arnold πέρασε στα επιμέρους χαρακτηριστικά του αγώνα του AMEX:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν σίγουρα το δυσκολότερο (για μας). Στο δεύτερο ανοίχτηκαν λίγο περισσότερο και το γκολ πού πετύχαμε μάλλον μας βοήθησε, διότι μετά έπρεπε να ανοιχτούν προκειμένου να προσπαθήσουν να σκοράρουν και να επιστρέψουν στο παιχνίδι.»

«Ακόμα και όταν ανοίχτηκαν όμως, ήταν δύσκολο να σκοράρουμε εναντίον τους, και νομίζω ότι δείξαμε πώς μπορούμε να αμυνθούμε σωστά. Δε δημιούργησαν πολλές φάσεις εναντίον μας.»

O Trent Alexander-Arnold εν δράσει στο ΑΜΕΧ.
O Trent Alexander-Arnold εν δράσει στο ΑΜΕΧ.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com