Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νοσταλγεί το Anfield ο Coutinho;

Νοσταλγεί το Anfield ο Coutinho;

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε πριν από μερικές μέρες από τη μεταγραφή του Coutinho στην Barcelona και τα πράγματα δεν πηγαίνουν, όπως τα ήθελε και τα είχε ονειρευτεί ο Βραζιλιάνος.

Ο Philippe μπορεί να σκόραρε ένα σημαντικό γκολ στη χθεσινή ήττα της Barcelona από τη Levante για το Copa Del Rey, όμως δεν φαίνεται να είναι χαρούμενος στη Βαρκελώνη, όπως ανέφερε ο προπονητής της Barcelona, Ernesto Valverde στις δηλώσεις του μετά τον χθεσινό αγώνα.

“ Οι παίκτες πρέπει να δουλέψουν σκληρά και ανατρέψουν την κατάσταση. ” Ανέφερε ο τεχνικός των Καταλανών.

Αμέσως μετά ο Valverde αναφέρθηκε στον Coutinho : 

“ Δεν είναι χαρούμενος και αυτό φαίνεται. Πάντως, όπως και να έχει, όποτε παίζει πρέπει να δίνει τα πάντά, όπως άλλωστε κάνουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Έχει ήδη προσφέρει αρκετά στην ομάδα και θα προσφέρει ακόμα περισσότερα. ”

“ Δεν βρίσκεται στο επίπεδο, που βρισκόταν στην περσινή σεζόν και αυτή τη στιγμή ο Dembele είναι πιο μπροστά από εκείνον. ” Πρόσθεσε ο Ισπανός.

Ο Βραζιλιάνος έκανε άνω κάτω τη Liverpool το καλοκαίρι του 2017, προκειμένου να πάρει την πολυπόθητη μεταγραφή, ωστόσο δεν φαίνεται να βγαίνει κερδισμένος. Μόνο οι Reds κέρδισαν από το εξαιρετικό deal του Coutinho, καθώς με τα ίδια χρήματα απέκτησαν τον Virgil Van Dijk και τον Alisson Becker.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στη Βαρκελώνη για τον Coutinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com