Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποφάσισε για Origi ο Klopp!

Αποφάσισε για Origi ο Klopp!

Ένας από τους παίκτες που έδειχναν να βρίσκονταν υπό παραχώρηση από τη Liverpool ήταν ο Divock Origi.

Από το καλοκαίρι ο Klopp δεν φαινόταν να τον υπολογίζει και δεν είχε πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής μέχρι το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Τελικά, όλα άλλαξαν στο Merseyside derby με την Everton. Ο Klopp έβαλε αλλαγή τον Βέλγο και εκείνος σκόραρε στις καθυστερήσεις με έναν επεισοδιακό τρόπο.

Από τότε αγωνίστηκε άλλες δύο φορές και βρήκε δίχτυα μια φορά και μοίρασε και μια ασίστ. 2 γκολ και 1 ασίστ για τον Origi σε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και ο Klopp αποφάσισε να τον κρατήσει στο Anfield. 

Ο Βέλγος επιθετικός θα παραμείνει στους Reds τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν ως αναπληρωματικός του Bobby Firmino και αναμένεται να δίνει ανάσες στον Βραζιλιάνο διεθνή.

Ενδιαφέρον 23χρονο υπήρξε και τώρα και το καλοκαίρι και μάλιστα από συλλόγους της Premier League, αλλά ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool επέλεξε να πουλήσει τον Solanke και να κρατήσει τον Βέλγο.

Η West Ham, η Fulham και η Wolves είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Origi και θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, εκείνος όμως θα παραμείνει στο Anfield και θα συνεχίσει να φοράει την κόκκινη φανέλα.

Η στιγμή που κράτησε τον Origi στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com