Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πότε επιστρέφουν Lovren, Gomez και Matip

Πότε επιστρέφουν Lovren, Gomez και Matip

Μόλις με ένα διαθέσιμο στόπερ, τον Virgil Van Dijk έχει μείνει προς το παρόν η Liverpool μετά τον τραυματισμό του Dejan Lovren στο παιχνίδι με τη Wolves για το FA Cup.

Ωστόσο αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς ο τραυματισμός του Lovren δεν φαίνεται να είναι σοβαρός. Ο Κροάτης στόπερ θα παραμείνει σίγουρα εκτός από τον αγώνα κόντρα στην Brighton, όμως υπάρχει περίπτωση να προλάβει το παιχνίδι με την Crystal Palace το επόμενο Σάββατο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα και υπάρχει αισιόδοξια για την άμεση επιστροφή του.

Τα νέα δεν είναι το ίδιο ενθαρρυντικά για τον Joe Gomez, του οποίου η επιστροφή αναμένεται να αργήσει και δεν θα συμβεί μέσα στον Γενάρη κατά πάσα πιθανότητα. Ο Άγγλος αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Πάντως, καλά είναι τα νέα για τον Joel Matip. Ο Καμερουνέζος στόπερ τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Napoli στις 11 Δεκέμβρη για το Champions League στον ώμο και η επάνοδός του βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ναι μεν δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο, όμως μπορεί να προλάβει τον αγώνα με την Crystal Palace στο Anfield το επόμενο Σάββατο.

Το κενό τους κόντρα στην Brighton θα το καλύψει ο Fabinho, ο οποίος θα βρεθεί στο κέντρο της άμυνας των Reds μαζί με τον Virgil Van Dijk.

Κοντά στην επιστροφή του ο Joel Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com