Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robben: “ Η Liverpool ήταν η χειρότερη κλήρωση ”

Robben: “ Η Liverpool ήταν η χειρότερη κλήρωση ”

Περίπου 1.5 μήνας έχει μείνει για να αρχίσει ξανά το Uefa Champions League με τους αγώνες της φάσης των 16, εκεί όπου η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Bayern Munich του Arjen Robben.

Ο Ολλανδός εξτρέμ των Βαυαρών μίλησε για την κλήρωση του Champions League σε μέσο της πατρίδας του και συγκεκριμένα στο football-oranje.com και για τον κεντρικό αμυντικό των Reds, Virgil Van Dijk.

Για την κλήρωση ο Robben ανέφερε :

“ Η Liverpool είναι μια πολύ καλή ομάδα και τα πηγαίνει περίφημα και στη φετινή σεζόν. Όπως και πέρυσι δηλαδή, όταν και έφτασε μέχρι τον τελικό. Για εμένα είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League. ”

“ Για εμάς είναι πιθανότατα η πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας και πως θα βελτιωθούμε μέχρι τα παιχνίδια. ”

“ Αν βρεθούμε σε καλή μέρα και παίξουμε όπως εμείς θέλουμε, είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε πολύ δύσκολο για τη Liverpool. ”

Ο Ολλανδός έπλεξε και το εγκώμιο του Virgil Van Dijk : 

“ Δεν ξέρω να είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου. Άλλοι το αποφασίζουν αυτό, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. ”

“ Έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου ήδη. Είναι ένας παίκτης κλειδί σε έναν τεράστιο σύλλογο και επίσης είναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας. ”

“ Αξίζει όλα τα καλά λόγια που λέγονται για εκείνον. ”

Ο Robben διανύει την τελευταία του σεζόν στην Allianz Arena.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com