Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: “ Γι’ αυτό επέλεξα τη Liverpool και όχι την Chelsea ”

Alisson: “ Γι’ αυτό επέλεξα τη Liverpool και όχι την Chelsea ”

Μπορούμε πλέον να πούμε με βεβαιότητα ότι ο Alisson Becker ήταν η καλύτερη μεταγραφή της Liverpool το καλοκαίρι του 2018 και ίσως η καλύτερη σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαιρού.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας μίλησε στο γνωστό περιοδικό, FourFourTwo και εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους επέλεξε τους Reds του Jürgen Klopp και όχι την Chelsea, η οποία επίσης ενδιαφερόταν για την απόκτησή του, αλλά τελικά αγόρασε τον Kepa από την Athletic Bilbao.

“ Επέλεξα να παω στη Liverpool για τους ίδιους λόγους που επέλεξα και την Roma, όταν έφυγα από την Βραζιλία. Πίστευα ότι αυτό θα ήταν το κατάλληλο βήμα για εμένα και την καριέρα μου. ”

“ Η Chelsea άλλαζε τον προπονητή της εκείνη την περίοδο και δεν θα αγωνιζόταν στο Champions League. Επίσης πάντα θαύμαζα την ιστορία της Liverpool. Ο σύλλογος έχει κατακτήσει 5 Champions League. Ήθελα να είμαι και εγώ μέλος αυτής της σπουδαίας ιστορίας. ”

“ Έφτασα αρκετά κοντά στην κατάκτηση του Champions League με την Roma και δουλεύω σκληρά, προκειμένου να το πετύχω με την Liverpool. Τι νόημα έχει η ζωή αν δεν παλεύεις για τα όνειρά σου; Και το δικό μου είναι να κατακτήσω το Champions League. ”

Αν δεν υπήρχε ο Alisson να κάνει την επέμβαση στο σουτ του Milik στο τέλος του αγώνα με τη Napoli, δύσκολα θα είχαν συνεχίσει στην φάση των 16 οι Reds…

Η τεράστια απόκρουση του Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com