Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι ανέφερε ο Klopp για τις μεταγραφές μετά τον τραυματισμό του Lovren

Τι ανέφερε ο Klopp για τις μεταγραφές μετά τον τραυματισμό του Lovren

Αρκετά κακή μέρα η χθεσινή για τους Reds και τον Jürgen Klopp, καθώς πρώτα ήρθε ο τραυματισμός του Lovren στο 5ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης και έπειτα ο αποκλεισμός από το FA Cup.

Η Liverpool πλέον έμεινε μόνο με ένα διαθέσιμο κεντρικό αμυντικό, τον Virgil van Dijk, καθώς και ο Dejan Lovren και ο Joel Matip και ο Joe Gomez είναι εκτός με προβλήματα τραυματισμών.

Το TalkSport λοιπόν ρώτησε τον Γερμανό τεχνικό, αν θα κινηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, για να καλύψει το κενό στη συγκεκριμένη θέση, λόγω των τραυματισμών.

Ο Klopp ήταν ξεκάθαρος στην απάντησή του :

“ Τέτοιου είδους ερωτήσεις γίνονται μόνο στην Αγγλία και σε καμία άλλη χώρα. Όλα θεωρούνται εύκολα σχετικά με τις αγορές παικτών. ”

“ Έχουμε 4 κεντρικούς αμυντικούς. Οι 3 ή καλύτερα οι 2.5 είναι τραυματίες. Οπότε, απλά πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή. ”

“ Ναι, τους χρειαζόμαστε πίσω, αλλά δεν γίνεται να αγοράσεις και έναν πέμπτο κεντρικό αμυντικό και να του πεις, ότι θα παίξει για 2 εβδομάδες μέχρι να γυρίσουν οι τραυματίες. ”

Έπειτα ο Γερμανός μίλησε για τον Van Dijk και την χθεσινή του απουσία :  

“ Ο Van Dijk δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ήταν σπίτι με ένα χτύπημα. Ελπίζουμε να μην είναι τίποτα το σοβαρό. Είχε παίξει όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα και έπρεπε να βρούμε μια λύση και την βρήκαμε με τον Fabinho. ”

Ο Klopp μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com