Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα στο Molineux και αποκλείσμος για την Liverpool από το FA Cup

Ήττα στο Molineux και αποκλείσμος για την Liverpool από το FA Cup

Η Liverpool γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από τη Wolves στο Molineux και έμεινε εκτός συνέχειας FA Cup. Ο Divock Origi το γκολ των Reds, οι οποίοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά.

Α’ Ημίχρονο: Πολλές αλλαγές από τον Klopp με τον Fabinho να αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και τους Camacho και Jones να κάνουν το ντεμπούτο τους. Εκτός με μικροτραυματισμό έμεινε ο Lallana. Με το καλημέρα τραυματισμός για τους Reds με τον Lovren να μην μπορεί να συνεχίσει λόγω μυϊκού προβλήματος, τη θέση του πήρε ο 16χρονος Hoever μόλις στο 5’. Ένα σουτ των γηπεδούχων με τον Jonny κόντραρε στον Moreno και έφυγε κόρνερ στο 10’. Αρκετά εκτός εστίας πέρασε ένα σουτ του Shaqiri στο 3ο λεπτό. Το 1-0 έκανε η Wolves στο 38’ με τον Raul Jimenez μετά από κακή πάσα του Moreno, ο Milner έχασε τη μπάλα και οι Λύκοι βγήκαν στην αντεπίθεση, από την οποία βρήκαν και το γκολ με τον Μεξικανό επιθετικό. Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ο Mignolet. Ήταν ένα κακό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Klopp, η οποία αν και είχε την κατοχή δεν απείλησε και έκανε δώρο ένα γκολ στους γηπεδούχους.

Β’ Ημίχρονο : Μόλις 6 λεπτά είχαν συμπληρωθεί στην επανάληψη και οι Reds βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης! Ο Divock Origi ήταν εκείνος που έδωσε τη λύση με δυνατό αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο Milner σούταρε στα σώματα και η μπάλα στρώθηκε στον Βέλγο, για να σκοράρει εκείνο. Η ισοπαλία όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς οι Λύκοι πήραν ξανά το προβάδισμα με ένα τρομερό σουτ του Ruben Neves. Μια ανάσα από το τρίτο γκολ έφτασαν οι Λύκοι στο 61’, όταν ο Jimenez πίεσε τον Hoever, ο μικρός έκανε το λάθος, αλλά ο Μεξικανός πλάσαρε εκτός εστίας, ενώ είχε περάσει και τον Mignolet. Και οι Reds πλησίασαν πολύ το γκολ με φάουλ του Shaqiri, το οποίο βρήκε το δοκάρι της εστίας των Λύκων και έφυγε άουτ. Ο Klopp έκλεοσε τις αλλαγές του στο 69ο λεπτό με τους Salah και Firmino, οι οποίοι πέρασαν στις θέσεις των Sturridge και Jones αντίστοιχα. Ο Camacho προσπάθησε να σκοράρει από πολύ μακριά στο 83’ με το σουτ να μην είναι άσχημο, αλλά να μη βρίσκει εστία. Και ο Salah λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με σουτ εντός περιοχής, ωστόσο η προσπάθειά του μπλοκαρίστηκε. Δεν κατάφεραν να απειλήσουν οι Reds και έμειναν στο 2-1. 

Η Liverpool πλέον αφήνει πίσω της τον αποκλεισμό από το FA Cup και σκέφτεται μόνο τον αγώνα του Σαββάτου για το πρωτάθλημα κόντρα στην Brighton.

Τραυματισμός και για τον Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com