Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ο Lallana βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ”

Klopp: “ Ο Lallana βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ”

O Klopp με τον Adam Lallana, ο οποίος είναι ένας από τους αμφίβολους για το παιχνίδι με την Crystal Palace.

Πολλές αλλαγές θα κάνει ο Jürgen Klopp στον σημερινό αγώνα κόντρα στη Wolves για το FA Cup και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν πάρει πολλές ευκαιρίες τη φετινή σεζόν, όπως ο Adam Lallana.

Ο Άγγλος μέσος αναμένεται να ξεκινήσει απόψε το βράδυ στο Molineux και ο Klopp μίλησε για την πολύ καλή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται μέσω στης επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας :

“ Ο Adam βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ξέρω πως πιθανότατα το έχω πει ξανά αυτό, όμως είναι απίστευτος στις προπονήσεις. Μπορώ να πω, ότι στον τελευταίο αγώνα ήμουν κοντά να τον ξεκινήσω και το σκέφτηκα. Μαθαίνει από τις εμπειρίες του και αυτό είναι πολύ θετικό. ”

“ Δεν μπορεί να μάθει από τους τραυματισμούς του, όμως πάντα έχει τη σωστή στάση. Ο Adam απλά θέλει να αγωνίζεται. Έχει μεγάλη θέληση. Θα μπορούσε να παίξει και 4 αγώνες την ίδια μέρα. Τόσο πολύ θέλει να παίζει. ”

“ Βρίσκεται σε τέλεια κατάσταση και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθειά μας κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Στην προπόνηση τα πηγαίνει περίφημα και πλέον είναι έτοιμος να κάνει τα μικρά παραπάνω βήματα που χρειάζονται. ” Πρόσθεσε ο Klopp και συνέχισε :

“ Πάντα αποδέχεται τις αποφάσεις μου, όμως το πιο σημαντικό είναι το πως αντιδράει μετά από αυτές. Όλα είναι καλά μαζί του. Είναι σημαντικό μέλος της ομάδας μας και είναι όμορφο που τον έχουμε μαζί μας. ”

Ο Lallana θα βρεθεί στην ενδεκάδα για πρώτη φορά με το Βελιγράδι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com