Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Flynn: “ Θέλω τη Liverpool στον επόμενο γύρο του FA Cup ”

Flynn: “ Θέλω τη Liverpool στον επόμενο γύρο του FA Cup ”

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε χθες η Newport, ομάδα που αγώνιζεται στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, καθώς νίκησε με σκορ 2-1 τη Leicester και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του FA Cup.

Όλοι πλέον στη Newport ζουν για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης και το ίδιο συμβαίνει και με τον προπονητή της ομάδας, Michael Flynn, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα εξέφρασε την προτίμησή του για τον αντίπαλο στον επόμενο γύρο. Και φυσικά θέλει να αντιμετωπίσει τη Liverpool!

“ Θέλω τω Liverpool! Είτε εντός είτε εκτός έδρας. ” Δήλωσε ο Flynn.

“ Το καλύτερο για τον σύλλογό μας θα ήταν να αντιμετωπίσουμε μια από τις μεγάλες ομάδες εκτός έδρας. ”

“ Δεν έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες να κατακτήσουμε το FA Cup, οπότε πρέπει να πάρουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε από τη διοργάνωση. Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να κληρωθούμε με τη Manchester United, τη Manchester City, την Chelsea ή την Tottenham εκτός έδρας. ”

“ Είναι η πρώτη φορά που η Newport κερδίζει ομάδα της Premier League. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για εμένα. Οι φίλοι μου, η γυναίκα μου και η οικογένειά μου ήταν στο γήπεδο και είδαν τη νίκη μας. ”

Για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του τόνισε : 

“ Βάλαμε τη Newport στον ποδοσφαρικό χάρτη με τη μεγάλη μας νίκη. Η Leicester μας σεβάστηκε αρκετά και το ίδιο κάναμε και εμείς. Είναι άξια σεβασμού. ”

Να αντιμετωπίσει τη Liverpool θέλει ο Flynn.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com