Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ > Ένας χρόνος χωρίς Coutinho… (vid)

Ένας χρόνος χωρίς Coutinho… (vid)

Την περσινή έκτη Γενάρη, η Barcelona και ο Coutinho προκάλεσαν ένα δυσάρεστο σοκ στους απανταχού οπαδούς της Liverpool.

Η διάθεση στις τάξεις των Reds ήταν αρκετά καλή εκείνο το διάστημα. Την προηγούμενη κιόλας μέρα η Liverpool είχε αποκλείσει την Everton στο FA Cup, η πολυπόθητη και πολυαναμενόμενη μετεγγραφή του van Dijk είχε επιτέλους ολοκληρωθεί και ο Virgil είχε ξεκινήσει με το «καλημέρα» την απόσβεση (σκοράροντας το γκολ πού πέταξε τους Toffees εκτός κυπέλλου), και η ομάδα «έτρεχε» ένα αήττητο 2,5 μηνών.

Όμως εκείνη τη μέρα ήρθε η ανώμαλη προσγείωση. Κατά τις απογευματινές ώρες, και με τα ρεπορτάζ των ημερών να θέλουν τον Coutinho να ζητά απεγνωσμένα από τη διοίκηση να αποχωρήσει άμεσα (και όχι το καλοκαίρι) για τη Βαρκελώνη, η συμφωνία ανάμεσα στους Reds και τη Barcelona για την παραχώρηση του παίκτη ανακοινώνεται. Η Liverpool εισπράττει το αστρονομικό ποσό των 142 εκατομμυρίων λιρών (τα 36 ήταν bonus, σε περίπτωση πού η ομάδα ή ο παίκτης εκπλήρωναν ορισμένους στόχους), και ο Michael Edwards καταφέρνει να ενσωματώσει στη συμφωνία τον όρο να μην κινηθούν για κανέναν παίκτη των ‘Κόκκινων’ οι Blaugrana μέχρι το 2021.

Ο Coutinho γίνεται μία και καλή persona non grata στο Anfield (μετά την προσωρινή άφεση αμαρτιών πού είχε πάρει για την συμπεριφορά του το καλοκαίρι), και η Liverpool χωρίς αυτόν φτάνει λίγους μήνες αργότερα στον τελικό του Champions League.

Στις 6 Ιανουαρίου 2018, ο ο Coutinho πέτυχε αυτό πού ζητούσε επίμονα από τη διοίκηση της Liverpool.
Στις 6 Ιανουαρίου 2018, ο ο Coutinho πέτυχε αυτό πού ζητούσε επίμονα από τη διοίκηση της Liverpool.

Στο παρακάτω video, μπορείτε να δείτε όλα τα γκολ του Βραζιλιάνου στην πενταετία πού πέρασε στο Anfield:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com