Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χοντρό κράξιμο Neil Warnock στη Liverpool για τον Clyne!

Χοντρό κράξιμο Neil Warnock στη Liverpool για τον Clyne!

Εκτός του Eddie Howe της Bournemouth, και ο Neil Warnock της Cardiff ήθελε τον Nathaniel Clyne στην ομάδα του, όπως έχει γίνει γνωστό.

Μετά το ξαφνικό ‘μπάσιμο’ των ‘Κερασιών’ και την απόκτηση εν τέλει του Clyne ως δανεικού από τη Liverpool, ο Warnock δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, την οποία και εξέφρασε δημόσια στις δηλώσεις του εν όψει του αγώνα των Ουαλών για το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο έμπειρος προπονητής καταφέρθηκε εναντίον τόσο της ομάδας μας, κατηγορώντας την για έλλειψη επιπέδου (class), όσο και του Clyney.

Ας δούμε επακριβώς τα λόγια του:

«Απογοητεύτηκα με τον Nathaniel Clyne», είπε αρχικά ο Warnock.

«Γνωρίζοντας τον παίκτη από παλιά, καθώς έκανε το ντεμπούτο του με προπονητή εμένα, είμαι απογοητευμένος όχι μόνο με τον παίκτη, αλλά και με τη Liverpool, από την οποία δε δέχτηκα κάποιο τηλεφώνημα.»

«Το να το δω από την τηλεόραση (ότι ο Clyne παραχωρήθηκε στη Bournemouth), ενώ εγώ τα είχα κάνει όλα σωστά και μου είχαν υποσχεθεί ότι θα γίνει παίκτης μου μέσα στη βδομάδα, είναι ντροπή για μένα. Είναι έλλειψη επιπέδου, έτσι δεν είναι;»

Ο Warnock είχε και άλλα να πει πάνω στο θέμα:

«Ακούστε όμως. Κανένας δεν πρόκειται να μας κάνει χάρη, είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου. Αυτό θα συμβαίνει πάντα, και είναι ένα δείγμα ότι κάτι κάνουμε καλά.»

«Μάλλον έπρεπε να προσεγγίσω παράνομα τον παίκτη, όμως έκανα σωστά τα πάντα. Μετά μπήκε στο παιχνίδι και η Bournemouth, και υποθέτω ότι το γεγονός ότι η Bournemouth πλήρωσε 19 εκατομμύρια λίρες για τον Solanke άνοιξε την όρεξή τους (της Liverpool) ακόμα περισσότερο.»

Ο coach της Cardiff έκλεισε τη θυμωμένη αναφορά του ως εξής:

«Ο λόγος πού είμαι απογοητευμένος με τον Nathaniel Clyne και τη Liverpool είναι ότι έχω χάσει τρεις παίκτες λόγω αυτής της αναμονής.»

«Έχω χάσει δύο full-backs και έναν επιθετικό, συνεπώς είμαι διπλά απογοητευμένος.»

Κατηγόρησε τη Liverpool και τον Clyne ο Warnock!
Κατηγόρησε τη Liverpool και τον Clyne ο Warnock!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com