Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Πολύ σημαντική διοργάνωση το FA Cup ”

Klopp: “ Πολύ σημαντική διοργάνωση το FA Cup ”

Από προχθες έχουν μπει στη φετινή διοργάνωση του FA Cup οι ομάδες της Premier League, ενώ αύριο μπαίνει και η Liverpool, η οποία αντιμετωπίζει τη Wolves για τη φάση των 32.

Οι Reds έχουν να φτάσουν μακριά στον θεσμό από το 2015 και τον ημιτελικό με την Aston Villa. Φέτος θέλουν να δοκιμάσουν να φτάσουν ψηλότερα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, καθώς το Κύπελλο Αγγλίας είναι μια σημαντική διοργάνωση, όπως τόνισε και ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του.

“ Βρισκόμαστε ακόμη στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κατάκτηση προς το παρόν. Το FA Cup γίνεται πολύ πιο δύσκολο στην πορεία, δηλαδή στον προημιτελικό και τον ημιτελικό. Είναι σαν παιχνίδια του Champions League. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση και πρέπει να την προσεγγίσουμε με την απαραίτητη σοβαρότητα. Βέβαια, θα πραγματοποιήσουμε και μερικές αλλαγές και πρέπει να το κάνεις, αν έχεις τη δυνατότητα. Από την άλλη, η Wolves δεν νομίζω να κάνει αλλαγές. Όπως είπε και ο Nuno Espirito Santo, υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ των αγώνων, για να ξεκουραστούν οι παίκτες του.”

“ Θέλουμε να κερδίζουμε όλους τους αγώνες, αλλά δεν μπορείς να κατακτήσεις τη διοργάνωση από το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει πρώτα να πάρεις το συγκεκριμένο παιχνίδι και έπειτα να προχωρήσεις. ”

Ο Γερμανός μίλησε και για το θέμα των τίτλων : 

“ Πολύ συχνά ο κόσμος μου μιλάει για τα τρόπαια λες και πρέπει να κερδίζουμε τον κάθε τίτλο. Αν κατακτήσουμε το FA Cup, τότε ο κόσμος θα λέει πως δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε την Premier League. Εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Πάντα το έκαναν τα παιδιά και όχι μόνη αυτή τη σεζόν. Πάντα θα προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό. ”

“ Εμείς είχαμε και δύσκολες κληρώσεις, όπως και εκείνη με την Chelsea για το League Cup. Ήταν σίγουρη η πιο δύσκολη κλήρωση. Τώρα κληρωθήκαμε με ομάδα της Premier League και δεν υπάρχουν πολλές παρόμοιες κληρώσεις. Μόνο το Bournemouth – Brighton. Δεν θυμάμαι κάποιο άλλο ζευγάρι. ”

“ Δεν είμαστε παιδάκια να περνάμε από το ένα πρόβλημα στο άλλο. Πρέπει να βλέπουμε συνολικά την κατάσταση και όλες τις δυσκολίες. ”

Αποκλείστηκε από τη West Brom πέρυσι η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com