Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη City ”

Klopp: “ Βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη City ”

Δύο ομάδες φαίνεται πως θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας της σεζόν 2018-19 και αυτές είναι φυσικά η Liverpool, η οποία είναι και πρώτη στη βαθμολογία και η Manchester City. Για τις δύο διεκδικήτριες του τίτλου μίλησε ο Jürgen Klopp.

Ο προπονητής της ομάδας μας ρωτήθηκε για τη μάχη του τίτλου και τόνισε πως οι Reds και οι Cityzens βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

“ Κατά τη δική μου άποψη ποτέ δεν βρισκόμασταν στο ίδιο επίπεδο με τη Manchester City από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Είχαμε πάρει νίκες από τότε που ήρθε ο Pep, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια η City ήταν καλύτερη. ”

“ Σκόραραμε περισσότερο από αυτούς, αμυνόμασταν καλά και παίρναμε τη νίκη, όμως εκείνοι είχαν την κατοχή. Τουλάχιστον με 60-40. Τώρα όλα ήταν στο 50-50. ”

Ο Γερμανός μίλησε και για τον αγώνα της Πέμπτης : 

“ Είχαμε τις στιγμές μας και καταφέραμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. Δεν το έχουμε ξανακάνει με παρόμοιο τρόπο. ”

“ Αλλά ξέρουν να προσαρμόζονται καλά στις συνθήκες του παιχνιδιού και δεν μας επέτρεψαν να βρούμε πολλούς χώρους. Ήταν ένας ανοιχτός αγώνας με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. ”

“ Αν παίζεις κόντρα στη City εννόειται πως θα είναι ένας καλός αγώνας και αυτό συνέβη. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι την Πέμπτη. ”

Στιγμή από τον αγώνα της Πέμπτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com