Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Μάλλον δεν θα κάνουμε μεταγραφές ”

Klopp: “ Μάλλον δεν θα κάνουμε μεταγραφές ”

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του αγώνα της Δευτέρας κόντρα στη Wolves για το FA Cup.

Ο Γερμανός τεχνικός απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις που αφορούν τις αποχωρήσεις των Clyne, Solanke, το μέλλον του Sturridge, αλλά και τις μεταγραφές.

Αρχικά, ο Klopp ρωτήθηκε αν θα κάνουν οι Reds κάποια προσθήκη τον Γενάρη μετά την πώληση του Solanke : 

“ Μάλλον δεν θα κάνουμε κάποια μεταγραφή. Για τον Solanke η καλύτερη επιλογή ήταν να φύγει. Ήταν άτυχος, διότι δεν μπόρεσε να βρει θέση στην βασική ενδεκάδα. Είχε και τραυματισμούς. ”

“ Ήταν αρκετά καλός στις προπονήσεις. Αλλά είναι κάπως δύσκολο να αποκτήσεια ψυχολογία, αν δεν αγωνίζεσαι σε αγώνες. Η Bournemouth έκανε μια καλή προσφορά. Θέλουμε να αγοράζουμε νέους παίκτες, αλλά όχι να τους μπλοκάρουμε την καριέρα. ”

Αμέσως μετά ο Jürgen μίλησε για τον Clyne : 

“ Το να έχεις έναν παίκτη σαν τον Clyne είναι πάντα καλό. Όταν ήρθε στην ομάδα έπαιζε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν πάντα έτοιμος και δεν είχε τραυματισμούς. Μετά όμως προέκυψε το πρόβλημα στη μέση και του πήρε καιρό να το ξεπεράσει. Έτσι έγιναν αλλαγές στην ομάδα και ο Joe και ο Trent μπήκαν στην ενδεκάδα. ”

“ Ο Clyne ρώτησε αν θα μπορούσε να αποχωρήσει από την ομάδα. Το σκέφτηκα και του απάντησα πως ναι, γιατί έχουμε νέα παιδιά, τα οποία είναι έτοιμα να μας βοηθήσουν. Έναν παίκτη μπορείς να τον κρατήσεις, αλλά δεν αγωνίζεται θα δεν μπορείς να του διατηρήσεις την ψυχολογία σε ένα καλό επίπεδο. ”

Για το νέο συμβόλαιο του Sturridge ανέφερε : 

“ Δεν έχω να πω τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις. Είναι μαζί μας και όλα είναι πιθανά. ”

Για τον νεαρό, Ki-Jana Hoever : 

“ Είναι ένα project για το μέλλον. Αν ο Joe και ο Joel δεν ήταν τραυματίας δεν θα έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Είναι όμορφο να τον βλέπεις. Μαθαίνει συνέχεια καινούρια πράγματα και βελτιώνεται. Όσο για το αν θα παίξει τη Δευτέρα; Δεν ξέρω. Θα δούμε. ”

Δεν απάντησε ξεκάθαρα για τον Sturridge ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com