Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jay Spearing: «H Liverpool δεν με βοήθησε ιδιαίτερα»

Jay Spearing: «H Liverpool δεν με βοήθησε ιδιαίτερα»

Ο Spearing μετακινήθηκε στη Blackpool προερχόμενος από τη Bolton το 2017, μην έχοντας και τόσο ευχάριστες αναμνήσεις από την περίοδο του στην τελευταία.

Ο 30 ετών πλέον πρώην παίκτης των Κόκκινων θα οδηγήσει το Σάββατο τη Blackpool στον αγώνα της ομάδας του εναντίον της Arsenal,ελπίζοντας σε ένα θαύμα από αυτά που γίνονται μόνο σε αγώνες του FA Cup.

Είχε κάνει το ντεμπούτο του στους Κόκκινους το 2008, σε αγώνα του Champions League, αλλά στη συνέχεια, στη σαιζόν 2012-13, είχε δοθεί ως δανεικός στη Bolton.
Στο τέλος της περιόδου του δανεισμού του, μετακινήθηκε μόνιμα πλέον στη Bolton, όπου και προσπάθησε να τη βοηθήσει ειδικά το 2016 που η ομάδα του πάλευε για να γλυτώσει τον υποβιβασμό από την Championship.
Παρά τη διάθεση του για να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσε,οι ελπίδες του διαψεύστηκαν λόγω της άρνησης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας τότε, να τον συμπεριλαμβάνει στην αρχική ενδεκάδα.
Η αιτία ήταν ένας όρος στο συμβόλαιο του, ότι αν συμπλήρωνε συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων η Bolton θα έπρεπε να πληρώσει 100.000 λίρες στους Κόκκινους.
«Ο Neil Lennon (τότε manager της Bolton) μου είχε πει στην προπόνηση ‘δεν πρόκειται να παίξεις αύριο’ «είπε ο Spearing σε συνέντευξη του στους Times.
«Εγώ ήμουν σε φάση ‘γιατί τι έκανα;’. Και ο Lennon απάντησε ότι είχε τηλεφωνήσει ο πρόεδρος της ομάδας και ανέφερε ότι υπήρχε όρος στο συμβόλαιο μου.»
«Δεν λέω ότι θα ήμουν ο σωτήρας της ομάδας, αλλά είχαμε μπροστά μας άλλους 13 αγώνες και μου ήταν δύσκολο απλά να παρακολουθώ.»
«Δεν πήρα κανέναν τηλέφωνο στη Liverpool, αλλά στεναχωρήθηκα που δεν με βοήθησαν λίγο.» συνέχισε.
Ο Spearing πάντως δεν κρατά καμία κακία στους Κόκκινους και πιστεύει ότι θα καταφέρουν τελικά να κερδίσουν το Πρωτάθλημα.
«Έπαιξα σε όλους τους θεσμούς για την ομάδα και πραγματοποίησα ότι είχα ονειρευτεί.» δήλωσε.
«Θα κοιτώ πάντα πίσω και θα σκέφτομαι ‘τι καιροί ήταν εκείνοι’ «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Σκέφτομαι τον τελικό του Champions League το 2005. Πήγαινα σχολείο τότε και περίμενα το λεωφορείο της ομάδας να έρθει για 5 ώρες, ανεβασμένος σε ένα φωτεινό σηματοδότη, μπροστά στο Δημαρχείο.»
«Πιστεύω ειλικρινά ότι θα κατακτήσουν το Πρωτάθλημα και θα αφήσουν πίσω τους τη City.» ολοκλήρωσε.

O Steven Gerrard πανηγυρίζει μετά από μία νίκη επί της Everton, και δίπλα του ο Jay Spearing.
O Steven Gerrard πανηγυρίζει μετά από μία νίκη επί της Everton, και δίπλα του ο Jay Spearing.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com