Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/1/1986 Γεννιέται ο James Milner (Vid)

Σαν σήμερα: 4/1/1986 Γεννιέται ο James Milner (Vid)

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ένας εκ των πιο σημαντικών παίκτες της ομάδας μας, ο James Milner και το liverpool.gr του εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο με τους Reds όσο και στην προσωπική του ζωή.

Ο υπαρχηγός της Liverpool κλείνει σήμερα τα 33 του χρόνια και διανύει ακόμη μια εξαιρετική σεζόν, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν. Έχει σκοράρει και 5 γκολ. Τα 2 στο Champions League και μάλιστα κόντρα στην Paris Saint-Germain και τα 3 στο πρωτάθλημα με το πιο πρόσφατο να είναι στο διπλό στο Turf Moor επί της Burnley με 1-3.

Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα στον αγώνα κόντρα στη Bournemouth συμπλήρωσε 500 συμμετοχές στην Αγγλική Premier League.

Εκτός από την κλασική του θέση, δηλαδή εκείνη στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο πρώην διεθνής Άγγλος έχει αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας με τους Reds. Τη σεζόν 2016-17 αγωνιζόταν ως αριστερό μπακ, ενώ τον περασμένο μήνα χρησιμοποιήθηκε από τον Klopp και ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Δύο γκολ έβαλε στην Paris Saint-Germain ο Milner.

Απολαύστε τα φετινά κατορθώματα του James Milner στο παρακάτω βίντεο :

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com