Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποψήφιοι παίκτες του μήνα Salah και Van Dijk!

Υποψήφιοι παίκτες του μήνα Salah και Van Dijk!

Ο Δεκέμβρης ήταν ένας εκπληκτικός μήνας για την Liverpool και σε αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Οι Reds έκαναν το 8 στα 8 τον προηγούμενο μήνα σε όλες τις διοργανώσεις και το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα.

Πέρασαν την Manchester City, πάτησαν κορυφή και νίκησαν την Arsenal, την Everton και την Man. United μεταξύ άλλων. Είναι λοιπόν απόλυτα λογικό οι παίκτες της ομάδας να είναι υποψήφιοι για το βραβείο του παίκτη του μήνα και αυτό συμβαίνει.

Και ο Mohamed Salah και ο Virgil Van Dijk είναι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου παίκτη του μήνα για τον Δεκέμβριο.

Ο Salah ξεκίνησε έξι από τα 7 παιχνίδια των περασμένο μήνα και σκόραρε 6 τέρματα, συμπεριλαμβανομένου και του hat trick κόντρα στη Bournemouth.

Ο Virgil Van Dijk αγωνίστηκε βασικός και στα 7 παιχνίδια, βοήθησε την ομάδα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 4 εξ’ αυτών και σκόραρε το δεύτερο γκολ των Reds στο διπλό επί της Wolves στο Molineux.

Ανταγωνισμός φυσικά και υπάρχει για το βραβείο, καθώς επίσης υποψήφιοι είναι οι Eden Hazard (Chelsea), Felipe Anderson (West Ham), Harry Kane (Tottenham Hotspur) Marcus Rashford ( Manchester United), και Son Heung-Min (Tottenham Hotspur).

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Ολλανδό ή τον Αιγύπτιο με ένα κλικ εδώ.

6 γκολ σκόραρε ο Salah τον Δεκέμβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com