Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Carragher και Souness για το αποτέλεσμα στο Manchester

Οι Carragher και Souness για το αποτέλεσμα στο Manchester

Την ιδιότητά τους ως σχολιαστές του Sky Sports άσκησαν μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα οι Jamie Carragher και Graeme Souness.

Οι δύο θρύλοι της Liverpool τοποθετήθηκαν μεν με διαφορετικό τρόπο, ωστόσο τα σχόλια και των δύο αφορούσαν την αντίδραση πού -κατά τη γνώμη τους- οφείλουν να δείξουν από εδώ και στο εξής οι παίκτες του Klopp.

– Ο Carragher ανέφερε τα εξής:

«Είπα πριν από μερικές βδομάδες ότι η Liverpool ένιωσε σαν ήττα την ισοπαλία της στην έδρα της Arsenal, σύμφωνα με τα όσα άκουσα από κάποιους οπαδούς. Ήταν τότε πού η City πέρασε δύο βαθμούς μπροστά, και οι οπαδοί είχαν το συναίσθημα ότι αν αφήσεις τη City να ξεφύγει στη βαθμολογία, δεν πρόκειται να την πιάσεις ποτέ.»

«Σκέφτεσαι ότι μία εκτός έδρας ισοπαλία με την Arsenal είναι καλό αποτέλεσμα. Μέχρι το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι, ο κόσμος μιλούσε περισσότερο για τη Liverpool, λέγοντας ότι ‘αν νικήσουν, θα βρεθούν 10 βαθμούς πάνω από τη City’. Από δω και στο εξής όμως, νομίζω ότι η ομάδα του Guardiola είναι αυτή που θα συζητιέται πιο πολύ. ‘Η Man City επέστρεψε στην κούρσα, είναι άραγε το φαβορί για τον τίτλο;'»

«Η Liverpool (μετά το χθεσινό αποτέλεσμα) χρειάζεται απλά να ηρεμήσει. Να χαλαρώσει, να παίξει το παιχνίδι του FΑ Cup, και ο,τι γίνει. Ύστερα όμως παίζει με τη Brighton. Είναι ακόμα 4 πόντους μπροστά, είναι σε μία πολύ καλή θέση.»

«Τα επόμενα παιχνίδια της είναι όλα με ομάδες εκτός του top six, από τις οποίες δεν έχει χάσει ούτε ένα βαθμό μέχρι τώρα.»

«H Liverpool χρειάζεται απλά να χαλαρώσει, να βρει ξανά μερικές νίκες και ίσως να αυξήσει το προβάδισμά της το επόμενο διάστημα.»

O Jamie Carragher έκλεισε ως εξής:

«Είναι όμως σε μία εξαιρετική (βαθμολογικά) θέση, και η City μετά την ήττα της από την Chelsea έχασε άλλα δύο από τα επόμενα τρία παιχνίδια της. Αυτός είναι ο λόγος πού η Liverpool βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται. H Liverpool χρειάζεται απλά να σιγουρευτεί ότι δεν θα πάθει αυτό πού έπαθε η City, και να βγάλει από το μυαλό της την ήττα στο Etihad.»

  • Ας δούμε τώρα τι ακριβώς είχε να πει ο έτερος τέως Red, Graeme Souness:

«Είναι ώρα για τον Jurgen Klopp να κοιτάξει τους παίκτες του στα μάτια και να δει την αντίδρασή τους», δήλωσε αρχικά.

«Ο Pep Guardiola είδε την αντίδραση των παικτών του. Είχαν χάσει 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια τους και επανήλθαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, νικώντας τον κοντινότερο αντίπαλό τους.»

«Τώρα είναι η σειρά του Jurgen Klopp να θέσει στους παίκτες του αυτή την ερώτηση: ‘Μπορούμε να επανέλθουμε;’ ‘Από τι υλικό είστε φτιαγμένοι;’ Όλοι είναι νικητές όταν κερδίζουμε, όλοι έχουν σπουδαίο χαρακτήρα.»

«Ανακαλύπτεις ποιοι πραγματικά είναι οι παίκτες σου μόνο όταν χάνεις δύο ή τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Η ερώτηση αυτή έχει γίνει στους παίκτες της Manchester City, και αυτοί ανταποκρίθηκαν θετικά. Τώρα είναι η σειρά της Liverpool.»

Graeme Souness και Jamie Carragher στο πλατό του Sky Sports.
Graeme Souness και Jamie Carragher στο πλατό του Sky Sports.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com