Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Είναι εξαιρετικός παίκτης ο Wijnaldum “

Klopp: “ Είναι εξαιρετικός παίκτης ο Wijnaldum “

O Gini Wijnaldum με τον καλό του φίλο, Jurgen Klopp!

Βασικός ξεκίνησε και στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Arsenal ο Gini Wijnaldum και μάλιστα είχε πολύ καλή απόδοση και μπορούμε να πούμε πως έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια με την κόκκινη φανέλα.

Η απόδοση του Ολλανδού μέσου άρεσε πολύ στον Jürgen Klopp και ο Γερμανός έπλεξε το εγκώμιο του Gini με δηλώσεις του στη Liverpool Echo.

Ο Klopp ρωτήθηκε για τον Wijnaldum και αμέσως είπε : 

“ Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης! ”

“ Διαθέτει και συνδυάζει πολλά από τα στοιχεία που χρειάζεσαι γι’ αυτή τη θέση. Κρατά καλά τη μπάλα, την προστατεύει και μπορεί εύκολα να δώσει πάσα. ”

“ Δεν ξέρω σε πόσες ακριβώς θέσεις έχει αγωνιστεί. Ακόμα και ως εξάρι αποδίδει πολύ καλά. Και στο σύστημα με τα δύο εξάρια. ”

“ Μπορεί να αγωνιστεί και στις τρείς θέσεις του κέντρου και αυτό είναι πολύ θετικό. Όλα τα παιδιά ξέρουν πως να προσαρμόζονται. ” Είπε ο Klopp και πρόσθεσε :

“ Ο Hendo πέρασε ως αλλαγή το Σάββατο και ήταν πραγματικά πολύ καλός. Μας βοήθησε αρκετά στην αμυντική μας λειτουργία. Αλλά φυσικά ο Gini βρίσκεται σε μια πραγματικά πολύ καλή φόρμα. ”

Ο Wijnaldum κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει βασικός και στον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την Manchester City στο Etihad Stadium.

Σε καλή φόρμα βρίσκεται ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com