Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neil Warnock: “ Μας ενδιαφέρει ο Clyne ”

Neil Warnock: “ Μας ενδιαφέρει ο Clyne ”

Μόλις χθες σας μεταφέραμε ότι η φημολογία περί δανεισμού του Nathaniel Clyne στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου συνεχίζεται.

Παρά το γεγονός ότι ο Άγγλος έχει αγωνιστεί σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια, 3 ως αλλαγή και βασικός κόντρα στην Manchester United δεν έχει σίγουρη θέση στο ρόστερ και το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός είναι αρκετά πιθανό.

Σήμερα λοιπόν ήρθε και η επιβεβαίωση από τον προπονητή της Cardiff, Neil Warnock για το ενδιαφέρον της ομάδας του προς τον Nathaniel Clyne.

“ Είχαμε μιλήσει για τον Clyne πριν από μερικούς μήνες, αλλά μετά επέστρεψε στη δράση με τη Liverpool κόντρα στην Manchester United. Είχαν και μερικούς τραυματισμούς και τα δεδομένα άλλαξαν. ” Είπε ο τεχνικός των Bluebirds στο Sky Sports.

“ Προς το παρόν δεν έχουμε αγοράσει κανένα παίκτη σε καμία θέση. Ελπίζω να αλλάξει αυτό την ερχόμενη εβδομάδα. ”

“ Έχουμε ρωτήσει για 10 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Φυσικά δεν πρόκειται να πάρουμε και τους 10. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. ” Πρόσθεσε ο Warnock.

“ Εμείς κοιτάμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας, για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Νίκες, όπως εκείνη με τη Leicester θα μας βοηθήσουν. Όμως δεν είναι πολύ εύκολο να φέρουμε παίκτες, διότι εύκολα μπορούν να πουν ότι δεν θέλουν να πάνε σε μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. ”

Δεδομένο το ενδιαφέρον της Cardiff για τον Clyne.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com