Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τους εξόργισε η επίσκεψη Koeman στο Anfield!

Τους εξόργισε η επίσκεψη Koeman στο Anfield!

O Ronald Koeman.

Το ντέρμπι του Merseyside παραμένει γνωστό ως το φιλικό ντέρμπι. Αυτό συμβαίνει γιατί αρκετές οικογένειες στο Liverpool είναι μοιρασμένες όσο αφορά την υποστήριξη τους προς τις ομάδες της Liverpool και της Everton!
Θα ήταν λοιπόν εξωπραγματικό να μισούσαν ο ένας ως τον άλλον!
Η φιλικότητα αυτή επεκτείνεται μερικές φορές και στον αγωνιστικό χώρο, αφού το ντέρμπι αυτό είναι λιγότερο έντονο από άλλα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στους οπαδούς αρέσει η αντίπαλη ομάδα ή ακόμα και ότι τους ανέχονται, όπως έμαθε και ο Ronald Koeman το Σάββατο.
Ο ίδιος Ronald Koeman ,πρώην manager της Everton που είχε κατηγορηθεί από τους οπαδούς των Ζαχαρωτών, ότι έβαζε κόκκινες μπάλες στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του.
Ως manager πλέον της Εθνικής Ολλανδίας, ο Koeman βρέθηκε στις κερκίδες του Anfield, στον θρίαμβο της Liverpool επί της Arsenal για να παρακολουθήσει δύο από τους πιο πολύτιμους παίκτες του, τους Gini Wijnaldum και Virgil van Dijk.
Πήγε λοιπόν στο Anfield με τους γιους του, και όπως κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι που περνάν μια ωραία μέρα με την οικογένεια τους, κατέγραψε την ιστορία του στο Instagram, γράφοντας σε αντίστοιχο ποστ :» Ωραίος αγώνας για επίσκεψη στο Anfield με τους γιους μου σήμερα. Εξαιρετική κίνηση και ποιότητα από την ομάδα της Liverpool. Περήφανος για τους Gini Wijnaldum και Virgil van Dijk για την απόδοση τους απέναντι στην Arsenal.»
Λογικά ο Koeman θα περίμενε σχόλια του τύπου, «Τι αγώνας»,ή «Να έχετε μια υπέροχη μέρα» και σίγουρα όχι σχόλια του τύπου ¨Οι γιοί σου είναι άσχημοι» αλλά αυτό συνέβη.
O λόγος οφείλεται στο γεγονός ότι οι οπαδοί της Everton κατέκλυσαν με σχόλια το ποστ του Koeman, οι οποίοι θεώρησαν την επίσκεψη του Ολλανδού στο Anfield ως αιρετική.
Ήταν γελοίο φυσικά αυτό που έγινε και αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι οι οπαδοί των ομάδων δεν συγχωρούν εύκολα!

Πήγε Anfield και είδε τους Reds ο Koeman.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com