Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Πρέπει να κερδίσουμε τρόπαια»

Robertson: «Πρέπει να κερδίσουμε τρόπαια»

Ο Andrew Robertson έσπευσε με δηλώσεις του να σχολιάσει τη χθεσινή νίκη των Reds επί της Arsenal, ενώ τόνισε πως η ομάδα είναι διψασμένη για τίτλους εν όψει της νέας χρονιάς:

«Η αντίδραση μας μετά το γκολ που δεχτήκαμε ήταν εξαιρετική. Δε μας κατέβαλε πανικός, συνεχίσαμε το παιχνίδι μας με τη μπάλα κάτω και έτσι ήρθε το πρώτο γκολ. Το να προηγείσαι με 4-1 στο ημίχρονο είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο  γνωρίζαμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο. Ωστόσο, ευτυχήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις και σκοράραμε το 5ο γκολ.»

Η μέχρι τώρα πορεία της Liverpool πάντως, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League , αφήνει υποσχέσεις για μεγάλες συλλογικές διακρίσεις στη συνέχεια και ο Σκωτσέζος μπακ το γνωρίζει καλά: «Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Το 2ο18 είχαμε κάποιες εξαιρετικές βραδιές στο Anfield. Φτάσαμε κοντά στην κατάκτηση του Champions League το Μάιο, χωρίς να τα καταφέρουμε. Πλέον, για το νέο έτος σκοπεύουμε να κατακτήσουμε τίτλους. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε δυναμικά, γιατί ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να ανατραπούν οι βαθμολογικές ισορροπίες σε αυτό το επίπεδο.» 

Διψασμένος για διακρίσεις ο Andy Robertson.
Διψασμένος για διακρίσεις ο Andy Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com