Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπάλα πέντε αστέρων δίδαξε η Liverpool!

Μπάλα πέντε αστέρων δίδαξε η Liverpool!

Αντίο στο 2018 με τον ιδανικότερο τρόπο! Μια Liverpool από άλλο πλανήτη διέλυσε την Arsenal , η οποία προηγήθηκε στο Anfield με 5-1 και πλέον βρίσκεται στο +9 από την Tottenham και +10 από την Manchester City.

3 γκολ σκόραρε ο τρομερός σήμερα Bobby Firmino και από ένα οι Mohamed Salah και Sadio Mane.

Α’ Ημίχρονο: Μόλις με μια αλλαγή παρέτεξε τους Reds ο Jürgen Klopp. Με τον Fabinho να ξεκινάει αντί του Henderson σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Newcastle. Οι Reds αγωνίστηκαν με σχηματισμό 4-3-3. Μόλις στο 6’ είχε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία η Liverpool, όταν το τακουνάκι του Salah πέρασε λίγο έξω μετά από σουτ του Firmino. Η Arsenal απείλησε με αριστερό σουτ του Iwobi στο 10’ μετά από μεγάλο λάθος του Fabinho, ο Alisson ήταν σταθερός. Βρήκαν τελικά το γκολ οι Gunners με τον Maitland-Niles μετά από εξαιρετική σέντρα του Iwobi. Κακή αμυντική αντίδραση από τους Reds. Η απάντηση ήταν άμεση όμως από τη Liverpool! Ο Bobby Firmino με no look τελείωμα έκανε το 1-1 στο 15ο λεπτό μετά από τραγικά λάθη της άμυνας της Arsenal και συγκεκριμένα του Lichstener. Μόνο λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν και ο Bobby το έκανε ξανά! Ο Βραζιλιάνος έριξε με εκπληκτικές προσποιήσεις στο έδαφος τους Mustafi και Παπασταθόπουλο και με δεξί σουτ νίκησε και τον Leno, για να γράψει το 2-1 στο 16’! Ο Mane στο 23’ πέρασε εύκολα τον Lichsteiner, αλλά το πλασέ του το μπλόκαρε εύκολα ο Leno. Μόλις συμπληρώθηκαν 32 λεπτά παιχνιδιού ήρθε και το τρίτο γκολ για τους Reds! Ο Robertson έκανε μια μακρινή μπαλιά πίσω από το κέντρο για τον Salah, ο Αιγύπτιος γύρισε με μια για τον Mane και ο Σενεγαλέζος από κοντά με δεξί έκανε το 3-1. Αρκετά ψηλά έφυγε ένα πλασέ από τον Maitland-Niles στο 42’. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Παπασταθόπουλος ανέτρεψε τον Salah εντός περιοχής, ο Oliver υπέδειξε το πέναλτι, ο Mo ανέλαβε την εκτέλεση και φυσικά σκόραρε. Ήταν το 4-1 υπέρ των Reds.

Β’ Ημίχρονο: Μόλις στο 48’ η Liverpool έφτασε κοντά στο πέμπτο γκολ με τον Salah, αλλά ο Leno τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή. Μεγάλη ευκαιρία είχε η Arsenal με τον Ramsey στο 54ο. Ο Xhaka τον βρήκε με τέλεια πάσα μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ουαλός έκανε κακό τελείωμα. Στο 60’ πέρασε στον αγώνα ο αρχηγός, Henderson στη θέση του Mane. Ο Fabinho επιχείρησε στο 63’ ένα δυνατό σουτ, ο Leno έδιωξε σε κόρνερ και από το κόρνερ οι Reds κέρδισαν πέναλτι σε τράβηγμα του Kolasinac στον Lovren. Ο Firmino ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και ολοκλήρωσε το hat trick του! Με τακουνάκι θέλησε να νικήσει τον Alisson ο Ramsey μετά από γύρισμα του Iwobi με τον Βραζιλιάνο να μπλοκάρει και πάλι σταθερά. Ο Shaqiri λίγα δευτερόλεπτα μετά δοκίμασε να απειλήσει με ένα αριστερό πλασέ, το οποίο δεν προβλημάτισε τον Leno. Στο 77’ η Liverpool έκανε τη δεύτερη της αλλαγή. Ο Lallana πέρασε αντί του Wijnaldum. Ακόμη μια συμμετοχή φέτος έκανε ο Clyne, καθώς πήρε τη θέση του Robertson στο 84ο λεπτό. Λίγο άουτ έφυγε στο 89’ ένα καλό πλασέ του Henderson. 

Οι Reds μετά τον θρίαμβο επί της Arsenal στρέφουν την προσοχή τους στο μεγαλό παιχνίδι με αντίπαλο την Manchester City το βράδυ της Πέμπτης (03/1) στο Etihad Stadium.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Liverpool: Alisson, Robertson (84’ Clyne), Van Dijk, Lovren, Alexander-Arnold, Wijnaldum (77’ Lallana), Fabinho, Shaqiri, Mane (60’ Henderson), Salah, Firmino.

Arsenal: Leno, Lichtsteiner, Sokratis, Mustafi, Kolasinac, Xhaka, Torreira, Ramsey, Maitland-Niles, Iwobi, Aubameyang.

Τα πάντα έκανε απόψε ο Firmino!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com