Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Emery: “ Μπορούσα να πάρω τον Salah στην PSG, αλλά είχα αμφιβολίες ”

Emery: “ Μπορούσα να πάρω τον Salah στην PSG, αλλά είχα αμφιβολίες ”

Η Liverpool απόψε υποδέχεται την Arsenal στο Anfield και ο προπονητής των Gunners, Unai Emery μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του σημερινού αγώνα.

Ο Ισπανός προπονητής στάθηκε αρκετά στον Mohamed Salah και μάλιστα αποκάλυψε, πως είχε εξετάσει τον ενδεχόμενο να τον φέρει στο Παρίσι, όταν βρισκόταν στην Paris Saint-Germain.

“ Είχαμε εξετάσει το ενδεχόμενο να αγοράσουμε τον Salah στην Paris Saint-Germain, όταν έπαιζε στη Roma. ” δήλωσε ο Emery στο Sky Sports.

“ Είχαμε τις αμφιβολίες μας και μετά υπέγραψε στη Liverpool. Εκεί απέδειξε ότι κάναμε λάθος. Τώρα βρίσκεται ανάμεσα στους 5 καλύτερους παίκτες στον κόσμο. ”

Στη συνέχεια ρωτήθηκε τι είδους αμφιβολίες είχε : 

“ Αν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε μια μεγάλη ομάδα. Όπως για παράδειγμα στην PSG. ”

“ Σήμερα μπορώ να απαντήσω σε αυτό και θα πω ναι. Αν τον είχαμε αγοράσει, θα είχαμε πάρει έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. ”

Έπειτα ο Emery εκθείασε τις μεταγραφές των Salah και Van Dijk : 

“ Θυμάμαι ότι είχαν κάποια αμυντικά προβλήματα και απέκτησαν τον Van Dijk. Έδωσαν ένα μεγάλο ποσό, αλλά τώρα βλέπουν τα αποτελέσματα και είναι πολύ καλά. Έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο. ”

“ Πλέον είναι πολύ δυνατοί στην άμυνα και από τότε που απέκτησαν τον Salah βελτιώθηκαν πολύ και στην επίθεση. Έιναι πολύ μεγάλη ομάδα. ”

Ο Salah βρήκε δίχτυα και κόντρα στην Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com