Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Craig Bellamy: “ Θα κάνει ήττες η Liverpool και θα το πάρει η City! ”

Craig Bellamy: “ Θα κάνει ήττες η Liverpool και θα το πάρει η City! ”

Η Liverpool βρίσκεται 7 βαθμούς μπροστά από την τρίτη Manchester City και 6 από την δεύτερη Tottenham και έχει μπροστά της δύο κρίσιμα παιχνίδια κόντρα σε Arsenal αύριο (29/12) και Man. City (3/1) στο Etihad Stadium, τα οποία μπορούν να κρίνουν πολλά στην υπόθεση του τίτλου.

Η μάχη της κορυφής συζητήθηκε στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Sky Sports, The Debate και καλεσμένος ήταν ο πρώην παίκτης της Liverpool, αλλά και των Cityzens, Craig Bellamy και έκανε την πρόβλεψή του για τον φετινό πρωταθλητή.

“ Όλα έχουν να κάνουν με το πως θα αντιδράσουν μετά την πρώτη τους ήττα. Αυτά είναι τα κομβικά σημεία. ” Ανέφερε ο Ουαλός.

“ Θυμάμαι όταν είχαμε χάσει το πρωτάθλημα με τη Celtic την τελευταία αγωνιστική. Είχα και μια παρόμοια εμπειρία με την Cardiff στην Championship. Από τότε κατάλαβα πως πρέπει να σκέφτεσαι μόνο να νικήσεις το επόμενο παιχνίδι και όχι εκείνο που έρχεται σε 3 εβδομάδες. ”

“ Δεν πιστεύω, πως η Liverpool θα τελειώσει τη σεζόν αήττητη. Θα κάνουν 1 ή 2 ήττες. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως η Manchester City θα πάρει το πρωτάθλημα. Ο Pep Guardiola τώρα τρίβει τα χέρια του, διότι έχει τον ανταγωνισμό που δεν είχε πέρσι, όταν πήρε εύκολα το πρωτάθλημα. ”

“ Η City έχει ένα προπονητή, ο οποίος είναι γεννημένος νικητής. Δεν θα τα παρατήσουν. Μην ξεγράφετε την Manchester City από τόσο νωρίς. ”

Η City θα ανατρέψει το -7, σύμφωνα με τον Bellamy.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com