Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: “ Δεν αισθανόμαστε πίεση ”

Lovren: “ Δεν αισθανόμαστε πίεση ”

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες η Liverpool και μάλιστα με 6 πόντους διαφορά από την δεύτερη Tottenham. Έτσι ο Dejan Lovren ρωτήθηκε από τη Mirror για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Κροάτης ξεκαθάρισε, πως οι Reds δεν αισθάνονται ούτε άγχος, ούτε πίεση λόγω της πρώτης θέσης και πλέον έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

“ Δεν υπάρχει καμία πίεση και ούτε άγχος και είμαι ειλικρινής. ” Είπε αρχικά ο Lovren.

“ Τα προηγούμενα χρόνια ναι αισθανόμασταν το άγχος. Αλλά φέτος, αν κοιτάξεις στα αποδυτήρια και στο Melwood βλέπεις μόνο χαμόγελα. Όλοι είναι χαρούμενοι. Μιλάμε μόνο για το επόμενο παιχνίδι και για τίποτα άλλο. ”

“ Δεν γίνεται να μιλήσουμε για κάτι που θα συμβεί σε 5 ή 6 μήνες (την κατάκτηση του τίτλου). Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. ”

Για τον ανταγωνισμό ο Κροάτης ανέφερε : 

“ Πραγματικά, εμείς δεν κοιτάζουμε ποιος είναι μπροστά μας και ποιος είναι πίσω μας. Κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα. Αυτό πρέπει να κάνουμε πάντα. ”

“ Έχουμε μάθει από τις προηγούμενες σεζόν. Ας πούμε στο παιχνίδι με τη Newcastle στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Και με αυτές που φτιάξαμε δεν μπορέσαμε να σκοράραμε. ”

“ Ευτυχώς όμως σκόραρα εγώ και έπειτα είχαμε την νοοτροπία του νικητή και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα καλύτερο και πολύ διαφορετικό παιχνίδι. ”

Ο Lovren πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com