Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Emery: “ Θα δούμε τη διαφορά μας με τη Liverpool το Σάββατο ”

Emery: “ Θα δούμε τη διαφορά μας με τη Liverpool το Σάββατο ”

Περίπου 72 ώρες μετά τον τελευταίο της αγώνα κόντρα στη Newcastle η Liverpool θα επιστρέψει στη δράση και θα αντιμετωπίσει την Arsenal του Unai Emery στο Anfield για την 20η αγωνιστική της Premier League και πρώτη του δευτέρου γύρου.

Ο Ισπανός τεχνικός των Gunners, οι οποίοι χθες έμειναν στο 0-0 με αντίπαλο την Brighton ρωτήθηκε σήμερα από το Sky Sports για το παιχνίδι του Σαββάτου και είπε την άποψή του.

“ Είναι ένας πολύ μεγάλος αγώνας και για τις δύο πλευρές. Είναι αήττητοι όλη τη σεζόν και θα έχουν ψυχολογία το Σάββατο. ”

“ Για εμάς το ματς αποτελεί μια πρόκληση. Ένα καλό τεστ, για να δούμε τη διαφορά μας με τη Liverpool και το που βρισκόμαστε. ” Είπε ο Emery.

“ Ναι, η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα είναι ξεκάθαρη, όμως θέλω να δω και στο χορτάρι τη διαφορά μας. Τους δώσαμε ένα δύσκολο ματς στην ισοπαλία (1-1) του Emirates τον περασμένο μήνα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι η Liverpool θα αγωνιστεί με διαφορετικό τρόπο στον μεθαυριανό αγώνα. ”

Μπορεί η Liverpool να μείνει αήττητη και στα 38 παιχνίδια της Premier League; 

“ Προς το παρόν είναι αήττητοι, οπότε δείχνουν να μπορούν να το καταφέρουν. ” Απάντησε ο Emery.

“ Τους αντιμετώπισα και πριν 3 σεζόν στον τελικό του Europa League με τη Sevilla. Έχουν σημειώσει πρόοδο και αυτό είναι ξεκάθαρο. Πριν 3 χρόνια δεν έπαιζαν καν στο Champions  League και πέρσι έφτασαν στον τελικό. ”

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Arsenal το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com