Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Το +6 δεν σημαίνει τίποτα ”

Klopp: “ Το +6 δεν σημαίνει τίποτα ”

Πρωτοχρονιά στην κορυφή θα κάνει η Liverpool μετά τη χθεσινή της νίκη επί της Newcastle και μάλιστα με μεγάλη διαφορά (αν επικρατήσει και της Arsenal), καθώς προς το παρόν βρίσκεται στο +6 από την Tottenham και στο +7 από την Manchester City.

Ο Jürgen Klopp, όμως στις δηλώσεις του τόνισε πως το +6 δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και θα πρέπει οι Reds να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά, για να πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

“ Το +6 δεν σημαίνει τίποτα. Το μόνο σημαντικό είναι οι δικοί μας πόντοι και όχι των άλλων. Τι είναι οι 6 πόντοι; Τίποτα. Έχουμε να παίξουμε εναντίον τους και έχουν δυνατές ομάδες. Έχουμε να παίξουμε με όλους ξανά. ” Είπε ο Klopp στο Sky Sports.

“ Το πρώτο κομμάτι της σεζόν ολοκληρώθηκε και το δεύτερο αρχίζει σε δύο μέρες με αντίπαλο την Arsenal. Σίγουρα είναι μια δύσκολη σεζόν, αλλά κυλάει καλά για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. ”

Ο Klopp μετά ρωτήθηκε για τον χθεσινό αγώνα : 

“ Από το πρώτο ημίχρονο δεν έμεινα χαρούμενος. Έπρεπε να αποφύγουμε τις αντεπιθέσεις και να προσαρμοστούμε στο σύστημά τους. ”

“ Ευτυχώς σκοράραμε στο πρώτο μέρος και σταθήκαμε τυχεροί στο δεύτερο, διότι κερδίσαμε το πέναλτι μόλις ξεκίνησε. Από εκεί και πέρα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι εμάς. Μια πραγματικά όμορφη μέρα για τη Liverpool. ”

“ Ο κόσμος απόλαυσε το παιχνίδι και προσφέραμε αρκετές όμορφες συνεργασίες. Σκοράραμε και από τις στημένες φάσεις, κάτι το οποίο είναι θετικό. ”

Ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com