Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η τακτική αλλαγή του Klopp στη νίκη επί της Newcastle!

Η τακτική αλλαγή του Klopp στη νίκη επί της Newcastle!

O Jurgen Klopp παραδέχθηκε ότι χρειάσθηκε να γίνει μια αλλαγή τακτικής στο ημίχρονο του αγώνα με τη Newcastle, για να σιγουρέψει τους βαθμούς της νίκης αλλά και τη διαφορά των 6 βαθμών που έχουν πλέον οι Κόκκινοι από τη δεύτερη Tottenham.
«Μου άρεσε η αρχή του αγώνα επιθετικά, αλλά όχι αμυντικά.» είπε.
«H προστασία δεν ήταν αυτή που έπρεπε, δεν είμαστε τόσο συμπαγείς, αφού στο πρώτο κόρνερ είχαν σχεδόν μισή αντεπίθεση, τέτοια πράγματα.»
«Φαινόταν κάπως ανοιχτό παιχνίδι. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά είμαστε καλοί. Αλλά χάσαμε τις θέσεις μας στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε πολύ ανοιχτοί επιθετικά.»
«Αν μπορείς να περάσεις τη μπάλα πίσω από τις γραμμές του τότε είναι καλά, αλλά όταν καθαρίζουν με κεφαλιές τις φάσεις, όχι και τόσο.»
«Στο 1-0 το γκολ ήταν φανταστικό,γρήγορο στη σκέψη, η σέντρα ήταν φανταστική, η αντίδραση από τον καθένα στη μικρή περιοχή σχεδόν τέλεια και βέβαια το τελείωμα του Dejan ήταν φανταστικό.»
«Ήμουν ευτυχής που στην ανάπαυλα μπορέσαμε να διευθετήσουμε κάποια πράγματα και αν επιστρέψουμε στον τρόπο που μας αρέσει να παίζουμε. Κάναμε πιο εύκολη τη ζωή μας.»
«Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε σχετικά γρήγορα, οπότε μπορέσαμε να ελέγξουμε στη συνέχεια το παιχνίδι και βάλαμε δύο ακόμα εκπληκτικά γκολ.»
«Και βέβαια ο Ali εκτός από τις ποδοσφαιρικές του αρετές έδειξε ποια είναι η πραγματική του δουλειά κρατώντας ανέπαφη την εστία του.»
«Σχεδόν τέλεια η μέρα για μας λοιπόν, όχι τέλεια απόδοση, αλλά μια πραγματικά καλή απόδοση.»
Ο Klopp πιστεύει ότι η απόδοση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, αποδεικνύει τον έλεγχο που μπορούν να έχουν πλέον οι παίκτες του σε έναν αγώνα χάρη στη μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση που έχουν.
«Είναι πολύ σημαντικό.» λέει.
«Η ιδέα του formation στα άκρα ήταν ξεκάθαρη. Παίξαμε τρεις φορές στη σειρά εναντίον ομάδων με 5 παίκτες στην άμυνα, αλλά όλες τους οργανωμένες διαφορετικά, οπότε αυτό το κάνει δύσκολο.»
«Η Newcastle έπαιξε με δύο επιθετικούς, με τέτοιο τρόπο που έπρεπε να τους καλύπτουμε με τα δύο εξάρια μας.»
«Οπότε είχαμε 6 παίκτες επιθετικά και γι αυτό δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε πίσω τη μπάλα που χάναμε όσο γρήγορα θα θέλαμε.»
«Όταν κερδίζεις έναν αγώνα με 2-0 πρέπει να τον ελέγχεις στη συνέχεια. Στο παρελθόν δεν συνέβαινε πάντα αυτό, γιατί χάναμε λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας.»
«Τώρα προσέχουμε περισσότερο, ελέγχουμε τον αγώνα με καλύτερο τρόπο, αλλάζουμε πλευρές και ακόμα προετοιμάζουμε και δημιουργούμε ευκαιρίες, ίσως όχι τόσες όσες θα ήταν δυνατόν, αλλά αρκετές. Μπορούμε να σκοράρουμε και αυτό είναι καλό.»
«Είμαστε δυνατοί σήμερα αλλά μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλαμε περάσαμε κάποια ένταση και έπρεπε να παλέψουμε με ότι είχαμε.» ολοκλήρωσε.

O Jurgen Klopp πανηγυρίζει.
O Jurgen Klopp πανηγυρίζει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com