Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η μοναδική στιγμή της ανακοίνωσης της ήττας της City στο Anfield! (vid)

Η μοναδική στιγμή της ανακοίνωσης της ήττας της City στο Anfield! (vid)

Ένας οπαδός της Liverpool βιντεοσκόπησε με το κινητό του την ανακοίνωση στο Anfield της ήττας της Manchester City από τη Leicester!
Οι παίκτες του Pep Guardiola, όχι μόνο έμειναν χωρίς βαθμό σε αγώνα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αλλά γλίστρησαν και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Μετά το τέλος λοιπόν του αγώνα με την Newcastle, o George Sephton, ανακοίνωσε στο Anfield- από το οποίο είχαν φύγει ήδη αρκετοί οπαδοί, την ήττα της City.
Στο βίντεο όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε, οι οπαδοί των Κόκκινων ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και το ίδιο μπορούμε να πούμε ότι συνέβη σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο οι φίλοι των Κόκκινων είχαν το μάτι τους και στο αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα.
Η Liverpool δεν τρέφει βέβαια ψευδαισθήσεις όσο αφορά την ασφάλεια της πρώτης θέσης που της προσφέρει η διαφορά των 6 βαθμών από την δεύτερη πλέον Tottenham.
Ο αγώνας εναντίον της Arsenal, της προσεχούς αγωνιστικής θα συνοδευτεί από την επίσκεψη της Liverpool στο Etihad.
Tα Σπιρούνια εν τω μεταξύ έχουν μπροστά τους δύο θεωρητικά εύκολους αγώνες. Έναν εναντίον της Wolves στην έδρα τους και έναν εναντίον της Cardiff εκτός έδρας.

Γιόρτασε το Anfield την ήττα της City στο Leicester!
Γιόρτασε το Anfield την ήττα της City στο Leicester!

Ιδού το εν λόγω στιγμιότυπο, μέσα από την κάμερα του φίλου της ομάδας μας! (μπορείτε να κάνετε copy-paste το link)

https://www.empireofthekop.com/2018/12/26/video-the-moment-manchester-citys-defeat-was-announced-inside-anfield/?fbclid=IwAR3UUkBNDeSXDbMTdT2E9JeAqC_eKWFf92KP9EDaTWomwgF-PWZKbCjxWww

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com