Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πως είδαν την νίκη της Liverpool, οι οπαδοί της Newcastle

Πως είδαν την νίκη της Liverpool, οι οπαδοί της Newcastle

Δεν περιμέναμε και πολλά στο Anfield και δεν πήραμε και τίποτα!
Ήταν ένα σφυροκόπημα με 4-0 από την πρώην ομάδα του Rafa- η χειρότερη ήττα του ως manager της Newcastle.
H πραγματικότητα είναι ότι οδεύουμε προς ένα σκληρό δεύτερο μισό της σαιζόν με τη διαφορά τερμάτων να αυξάνει από το -8 στο -12.
Τα Χριστούγεννα αποδείχθηκαν μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους οπαδούς της Newcastle και ελπίζουμε τον επόμενο μήνα να δυναμώσει η ομάδα με προσθήκες για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό- κάτι που δεν είναι καθόλου καλό για μια ομάδα σαν τη Newcastle United.
Κατά περιόδους η ομάδα έπαιξε καλά, αλλά η Liverpool έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη.
Τον αγώνα παρακολούθησαν οι Alan Shearer και Kevin Keegan και ήταν ο πρώην μεταγραφικός μας στόχος, ο Andy Robertson, που έκανε τη σέντρα, με τον Lascelles να διώχνει τη μπάλα με κεφαλιά στον αμαρκάριστο Lovren, ο οποίος νίκησε τον Dubravka κάνοντας το 1-0.
Αυτό ακριβώς θέλαμε να αποφύγουμε- κάτι που δεν συνέβη, ένα γρήγορο γκολ από την μεριά της Liverpool που θα της επέτρεπε να χαλαρώσει, και ήταν άλλο ένα λάθος του Jamaal Lascelles που έχει κάνει ήδη αρκετά στους τελευταίους αγώνες.
Ο Dubravka έσωσε με ωραία απόκρουση το φάουλ του Xherdan Shaqiri που κατευθυνόταν στα δίχτυα στο 45ο λεπτό.
Η Newcastle, δημιουργούσε απειλές στις αντεπιθέσεις- κάτι που ήταν μέρος της στρατηγικής του αγώνα, αλλά στο ημίχρονο το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί σε 1-0.
Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, δεν θα έπρεπε να δοθεί το πέναλτι, αφού φάνηκε ότι ο Salah το εκβίασε με την πτώση του, αλλά ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.
Ο Paul Dummett δεν φάνηκε να κάνει κάτι στον επιθετικό της Liverpool και ελπίζουμε του χρόνου που θα υπάρχει το VAR να μην υπάρχουν τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις, και ο ένοχος να τιμωρείται σε κάθε περίπτωση με κίτρινη κάρτα- ο Salah σε αυτήν την περίπτωση.
Από τη στιγμή που έγινε το 2-0 τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τη Newcastle.
O Benitez έδωσε το ντεμπούτο του στον Sean Longstaff, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή του Kenedy, με τον τελευταίο να έχει φτωχή απόδοση όλο το απόγευμα.
Θα μπορούσαμε να μην δεχτούμε τα δύο τελευταία τέρματα των Shaqiri και Fabinho, και παρόλο που γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα, είμαστε απογοητευμένοι από το σκορ αλλά και την απόδοση της ομάδας.
Από το blog του Dr. Ed Harrison

Ανέτη νίκη επί της Newcastle για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com