Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το μέλλον του, τα Χριστούγεννα και το 2018

Ο Klopp για το μέλλον του, τα Χριστούγεννα και το 2018

Αποκλειστική συνέντευξη στο Sky Sports παραχώρησε ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp και μίλησε για το μέλλον του, τα Χριστούγεννα και για την καλύτερη στιγμή του στην ομάδα κατά το 2018.

Αρχικά ρωτήθηκε για τα Χριστούγεννα : 

“ Στην Αγγλία τα Χριστούγεννα γιορτάζονται την 25η, όμως στην Γερμανία τα γιορτάζουμε κυρίως την 24η το βράδυ. Ρώτησα τους παίκτες τι θα ήθελαν να κάνουν την χθεσινή μέρα και τους υποσχέθηκα, ότι θα το χωρέσουμε στο πρόγραμμά μας. ”

“ Είχαμε την προπόνησή μας το πρωί, έπειτα χρόνο για τις οικογένειες και μετά τη συνάντησή μας στο ξενοδοχείο ενόψει του αγώνα με τη Newcastle. Οι παίκτες μου δεν είναι παιδιά και ξέρουν πως να προσαρμοστούν. ”

Τι του λείπει περισσότερο από τα Γερμανικά Χριστούγεννα : 

“ Οι διακοπές! Συνήθως είχαμε μέρες διακοπών στην Γερμανία. Ξέρω ότι οι συνάδελφοί μου στη Γερμανία έχουν προγραμματίσει πράγματα για τα Χριστούγεννα, όπως να πάνε για σκι ή να πάνε σε κάποιο ζεστό μέρος. ”

“ Αλλά δεν έχω πρόβλημα να περνάω τα Χριστούγεννα στην Αγγλία. Είναι ένα υπέροχο μέρος, για να κάνεις Χριστούγεννα. Απλά σκέφτομαι τους παίκτες. ”

Για τι συμβόλαιό του που λήγει το 2022 και με το μέλλον του : 

“ Δεν σκέφτομαι τόσο μακριά. Τώρα εφόσον μου έγινε αυτή η ερώτηση, ο κόσμος θα σκέφτεται το μέλλον. Ναι τώρα όλα είναι καλά, αλλά και πάλι ο κόσμος θα λέει, ότι δεν έχω κερδίσει τίποτα. ”

“ Αν δεν κερδίσω και φέτος τίποτα, τότε θα υπάρχει κόσμος που θα θέλει να αποχωρήσω το καλοκαίρι. Γι’ αυτό το τονίζω, πως είναι νωρίς να μιλάμε για το μέλλον και για το 2022.”

“ Δεν είναι ανάγκη να σκεφτούμε το 2022 από τώρα. Ελπίζω όταν έρθει να είμαστε όλοι καλά και τότε θα σκεφτούμε για το μέλλον μου. ”

Για την καλύτερη στιγμή της ομάδας το 2018 : 

“ Η καλύτερη στιγμή του 2018 ήταν κατά πάσα πιθανότητα η πρόκρισή μας στον τελικό του Champions League και η επιστροφή μας στο ξενοδοχείο στη Ρώμη μετά τον αγώνα. Ήταν μια όμορφη υποδοχή. ”

“ Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον τελικό, θα μας είχε βοηθήσει πολύ. Θα είχαμε 2 εβδομάδες έξτρα διακοπές αντί για την άσχημη στιγμή, που ζήσαμε στο Κίεβο. Συνολικά η σεζόν ήταν καλή και την απολαύσαμε. ”

Ο Klopp μετά τον ημιτελικό της Ρώμης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com