Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα σκαριά μυθικό deal με New Balance;

Στα σκαριά μυθικό deal με New Balance;

Έντονη φημολογία έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες και κάνει λόγο για συζητήσεις της Liverpool με τη New Balance για ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Οι Reds σύμφωνα με τη Daily Mail βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά της New Balance και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να προκύψει νέα συμφωνία με πολύ καλύτερους όρους. Μάλιστα, λέγεται πως θα είναι το μεγαλύτερο deal στο Νησί και θα ξεπεράσει ακόμη και εκείνο της Manchester United με την Adidas.

Από την τωρινή συμφωνία  με τη New Balance οι Reds εισπράττουν 45 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και η εταιρία ένδυσης και θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της κατά 30 εκατομμύρια ευρώ και να φτάσει τα 75 εκατομμύρια τον χρόνο. Η πλευρά της Liverpool δεν θα συμφωνήσει με κάτω από 75 εκατομμύρια ανά χρόνο.

Πάντως, και του χρόνου η ομάδα θα φοράει τις εμφανίσεις της New Balance.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν φήμες περί ενδιαφέροντος της Nike και είναι μια επιλογη, αν τελικά η Liverpool δεν συμφωνήσει με τη New Balance για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν σημειωθεί ισάριθμα ρεκόρ στις πωλήσεις των εμφανίσεων της ομάδας.

Η New Balance είναι θυγατρική της Warrior, η οποία έντυνε τους Reds από τη σεζόν 2012-13, όταν και σταμάτησε η συνεργασία τους με την Adidas.

Από τη σεζόν 2020-21 το νέο deal για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com