Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: “ Σκεφτόμαστε τη Newcastle και όχι τα Χριστούγεννα ”

Milner: “ Σκεφτόμαστε τη Newcastle και όχι τα Χριστούγεννα ”

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις δύο ημέρες πριν την ημέρα των Χριστουγέννων, όμως το μυαλό όλων στη Liverpool δεν βρίσκεται στις γιορτινές μέρες, αλλά στον πολύ σημαντικό αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Newcastle. Αυτό εξήγησε και ο James Milner μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Reds.

“ Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να σου αποσπάσουν την προσοχή από τον αγώνα αυτές τις μέρες, όπως για παράδειγμα το γιορτινό κλίμα των ημερών, όμως εμείς μένουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα μας. ”

“ Η Boxing Day και οι αγώνες στις γιορτές αποτελούν παράδοση στην Αγγλία. Πρέπει να βρεις χρόνο για την οικογένειά σου, αλλά σε καμία περίπτωση να χάσεις τη συγκέντρωσή του. Θα είμαστε με τις οικογένειές μας και έπειτα θα συγκεντρωθούμε στο ξενοδοχείο. ”

“ Έχουμε καλούς παίκτες και παίκτες έμπειρους από τους αγώνες των Χριστούγεννων. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς, διότι έχουμε πολλά παιχνίδια, αλλά επίσης είναι μια πρόκληση για εμάς και είμαστε έτοιμοι. ” Είπε ο Milner και συνέχισε :

“ Τα Χριστούγεννα είναι μια σημαντική περίοδος για την Premier League και πολλά αλλάζουν αυτές τις ημέρες. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι χαμήλα και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. ”

“ Το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι μόνο το επόμενο. Κόντρα στη Newcastle και μόνο αυτό σκεφτόμαστε. ”

Ο Milner σκοράρει κόντρα στη Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com