Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ρώτησε για Fabinho η PSG;

Ρώτησε για Fabinho η PSG;

Τι και αν ο ίδιος δήλωσε μόλις προχθες πως είναι απόλυτα χαρούμενος στο Liverpool και νιώθει σαν στο σπίτι του; Τα Γαλλικά δημοσίευματα που εμπλέκουν τον Fabinho στα μεταγραφικά σενάρια δεν σταματατούν και μάλιστα συνεχίστηκαν και σήμερα.

Όπως αναφέρει η σημερινή έκδοση της Γαλλικής L’ Èquipe, η Paris Saint-Germain θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση ενός παίκτη ικανού να κάνει τη διαφορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στη συνέχεια οι Γάλλοι αναφέρουν πως πρώτο στόχο οι Παριζιάνοι έχουν τον Gana Gueye της Everton και είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν 20€ εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Ωστόσο, τονίζουν πως η ομάδα του Tuchel προσέγγισε τους Reds για τον Fabinho.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας, σύμφωνα με την L’ Èquipe θα ήθελαν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο μέσο με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες.

Πάντως, θέμα αποχώρησης Fabinho δεν υπάρχει. Ακόμα και αν υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από την πλευρά της Paris Saint-Germain ο παίκτης θα παραμείνει στο Anfield για πολλά ακόμη χρόνια.

Ξανά για Fabinho και PSG οι Γάλλοι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com