Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τη Wolves»

Wijnaldum: «Σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τη Wolves»

Η Liverpool αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ τη Wolves στο Molineux, σκοπεύοντας στη νίκη και στους τρεις βαθμούς που θα τη διατηρήσουν στην κορυφή της Premier League για ακόμη μία αγωνιστική. Ο Georginio Wijnaldum σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο σημερινό παιχνίδι:

« Σε κάθε παιχνίδι, δεν κοιτάμε τη βαθμολογία και το πόσο πίσω ή μπροστά βρισκόμαστε από τη Manchester City. Θέλουμε μόνο να παίζουμε καλά και να νικάμε τα παιχνίδια και στο τέλος της εβδομάδας θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Απλά πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι ότι θα κερδίσουμε τα ματς. Η Wolves έχει δείξει πως είναι αρκετά ισχυρή ομάδα κόντρα στις μεγάλες της Αγγλίας, ιδιαίτερα στην έδρα της. Οπότε πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε. Είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο.» 

Παράλληλα, ο Gini στάθηκε στη συνέπεια που είναι το ζητούμενο για τη φετινή σεζόν των Reds: « Φέτος, έχουμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια, αλλά υπάρχουν και παιχνίδια που δεν ήμασταν τόσο καλοί και παρ’ όλα αυτά κερδίσαμε. Επομένως, είμαστε αρκετά συνεπείς στις νίκες, αλλά έχουμε μια ομάδα που ακόμα μαθαίνει πράγματα και εξελίσσεται. Σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι μαθαίνουμε νέα πράγματα και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι.»

Θυμίζουμε πως το σημερινό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Πανέτοιμος και για το σημερινό παιχνίδι ο Gini Wijnaldum.
Πανέτοιμος και για το σημερινό παιχνίδι ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com