Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: “ Να μείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα ”

Lovren: “ Να μείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα ”

Επιστρέφει στη δράση για το πρωτάθλημα της Premier League αύριο το βράδυ η Liverpool και ο Dejan Lovren μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, τη συνέχεια, καθώς και την Manchester City, η οποία είναι η βασική ανταγωνίστρια των Reds στη μάχη του τίτλου.

Ο Κροάτης αρχικά ρωτήθηκε για την ομάδα του Pep Guardiola: 

“ Δεν ξέρω αν έχουν αδυναμίες ως ομάδα. Πέρσι πήραν το πρωτάθλημα με διαφορά 19 πόντων. Ξέρουν καλά πως να γυρίσουν ένα παιχνίδι όταν χάνουν. ”

“ Έκαναν και 2 ήττες πέρυσι και πάλι τερμάτισαν 19 πόντους μπροστά από τον δεύτερο. ”

“ Έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θα είναι δύσκολο και για εμάς και για τη City. Δεν έχει κριθεί τίποτα από τώρα. Και η Tottenham είναι μόνο μερικούς βαθμούς πίσω μας. ”

Για τη μάχη του τίτλου : 

“ Κάθε παιχνίδι είναι και ένας τελικός για εμάς. Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε ακόμη και αν είμαστε 5 ή 6 πόντους μπροστά. ”

“ Είναι όμως στο δικό μας χέρι. Πρέπει να δουλεύουμε στις προπονήσεις και να το δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά.

Για την συνέχεια : 

“ Ελπίζουμε να μπορούμε να παραμείνουμε αήττητοι σε όλη τη σεζόν στην Premier League. Δεν είναι εύκολο και αποτελεί μια πρόκληση για εμάς, όμως για αυτό είμαστε στη Liverpool. ”

“ Αν μπορεί να συμβεί; Η Arsenal το έχει κάνει στο παρελθόν, οπότε γιατί όχι; ”

Αήττητο πρωτάθλημα θέλει ο Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com