Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρέλα με τον Bobby!

Τρέλα με τον Bobby!

Οι οπαδοί της Liverpool, όποτε μπορούν ,παρακολουθούν τον παίκτη να παίζει, εκδηλώνοντας συνεχώς τον ενθουσιασμό τους για την απόκτηση του!
Δεν μιλάμε για τον Bobby Firmino!
Αλλά για τον Bobby Duncan, τον ξάδελφο του Steven Gerrard!
Την Τρίτη το βράδυ με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις, η Under 18 ομάδα της Liverpool, κέρδισε με 3-2 την Portsmouth, στέλνοντας τους Κόκκινους στον 4ο γύρο του FA Youth Cup,κάνοντας πολλούς φίλους της ομάδας- ακόμα και τον James Pearce της Echo, να πανηγυρίσουν έξαλλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα κατορθώματα του παίκτη!
Στο πρώτο ημίχρονο τα τέρματα των Duncan και Abdi Sharif είχαν δώσει το πλεονέκτημα στην ομάδα της Liverpool στο Totally Wicked Stadium!
Στο δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε μια διαφορετική ιστορία με τον Bradley Lethbridge να μειώνει σε 1-2 και τον Joe Hancott να ισοφαρίζει τελικά για την Portsmouth.
Ο Duncan έγινε τελικά ο ήρωας για την ομάδα του Barry Lewtas ,όταν από κοντινή απόσταση, στις καθυστερήσεις, αξιοποίησε τη σέντρα του Paul Glatzel κάνοντας το 2-3 για τους Κόκκινους!
Αναφορικά με τον αγώνα, οι Κόκκινοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες και εκτός του Duncan, ξεχώρισαν οι Paul Glatzel και Abdi Sharif!
Για την ομάδα των Κόκκινων ,έπαιξαν οι : Jaros, Walls, Boyes (Savage, 83), R. Williams, Clayton, Clarkson, Dixon-Bonner (Bearne, 79), Cain, Glatzel, Duncan, Sharif.
Ενώ στην αποστολή συμμετείχαν αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Brookwell, Kelly, O’Rourke.

Ξεχωρίζει ο Bobby Duncan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com