Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχουμε δύσκολο έργο στην έδρα της Wolves»

Klopp: «Έχουμε δύσκολο έργο στην έδρα της Wolves»

Όπως περιμέναμε, μέρος των δηλώσεων του Jurgen Klopp στη σημερινή συνέντευξη τύπου του, αφορούσαν την επόμενη αντίπαλο της Liverpool.

Η ομάδα μας αγωνίζεται στο Molineux της Wolverhampton το βράδυ της Παρασκευής, κόντρα σε μία ομάδα η οποία έχει αγωνιστεί με όλο το υπόλοιπο «big six», έχοντας χάσει μόνο από την Totenham (έχει νικήσει την Chelsea και έχει αναδειχτεί ισόπαλη με United, Arsenal και City).

Ας δούμε τι ακριβώς είχε να πει ο Klopp για τους «Λύκους»:

«Παίζουμε μαζί τους την Παρασκευή. Το έργο τους στην Championship ήταν εξαιρετικό.»

«Είναι απίστευτο αυτό πού έκαναν, ενώ φέτος έχουν φέρει ορισμένους καινούριους παίκτες. Χρειάζονταν λίγο χρόνο, όμως τώρα είναι πολύ δυνατοί. Οφείλουμε να πάμε εκεί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.»

«Έχουν κερδίσει τα τελευταία 4 παιχνίδια. Είδα το παιχνίδι τους με τη City. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, όμως ο τρόπος πού αμύνθηκαν ήταν εντυπωσιακός.»

«Πρώτα η Wolves, μετά η Newcastle, η Arsenal, η City…έτσι έχουν τα πράγματα. Είναι μία καλή στιγμή, όμως τα πράγματα μέχρι τώρα μας έχουν πάει καλά επειδή τα αγόρια είναι αφοσιωμένα σε μία συγκεκριμένη δουλειά.»

Στη συνέχεια, ο Γερμανός ρωτήθηκε αν του προκαλεί έκπληξη η μέχρι τώρα πορεία της Wolves τη φετινή σεζόν (να υπενθυμίσουμε ότι είναι έβδομοι στη βαθμολογία, πρώτοι πίσω από το «big six»):

«Δεν έχω εκπλαγεί καθόλου», απαντά.

«Τους είδα στην Championship πέρυσι. Είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό πού έκαναν.»

«Έχουν κρατήσει πολύ καλούς παίκτες. Αυτό βέβαια είναι φυσικό μετά τη σεζόν πού έκαναν και ήταν πολύ cool εκ μέρους τους, ενώ έφεραν και καινούριους πολύ καλούς παίκτες.»

«Τα αποτελέσματά τους ήταν τυχερά εδώ, άτυχα εκεί. Με τη City σκόραραν ένα goal από χέρι. Τα έχουν πάει πολύ καλά, και έχω μεγάλο σεβασμό στον τρόπο πού το έχουν κάνει. Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να μείνουν στην Premier League είναι πολύ ξεχωριστός. Το κάνουν με έναν ‘ποδοσφαιρικό τρόπο’ (παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο)

«Όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν παίξει εναντίον μας. Είναι μία νέα εμπειρία για αυτούς. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα.»

Εικόνα από το πρώτο και τελευταίο μέχρι την Παρασκευή παιχνίδι του Klopp εναντίον της Wolves, για το FA Cup της σεζόν 2016-17. Η ομάδα μας είχε χάσει στο Anfield με 1-2.
Εικόνα από το πρώτο και τελευταίο μέχρι την Παρασκευή παιχνίδι του Klopp εναντίον της Wolves, για το FA Cup της σεζόν 2016-17. Η ομάδα μας είχε χάσει στο Anfield με 1-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com