Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bobby Firmino: «Πατρική φιγούρα για μας o Klopp»

Bobby Firmino: «Πατρική φιγούρα για μας o Klopp»

Σε μία κίνηση πού δεν κάνει και πολύ συχνά, ο Roberto Firmino παραχώρησε δηλώσεις, στο επίσημο site της Liverpool, εν όψει του busy προγράμματος των Reds το επόμενο διάστημα.

Ο παίκτης της ομάδας μας ερωτήθηκε και μίλησε αρχικά για τη σημαντικότητα του φορτωμένου προγράμματος πού ήδη έχει και θα συνεχίσει να έχει για ένα διάστημα η Liverpool, καθώς και για το αρμονικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας στη δημιουργία του οποίου έχει συμβάλλει καθοριστικά ο Jurgen Klopp.

Ας πάρουμε τα δύο θέματα με την προαναφερθείσα σειρά.

  • Για την περίοδο του Δεκεμβρίου με τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Ο Δεκέμβριος είναι πάντα ένας ξεχωριστός μήνας για την Premier League», ξεκινά.

«Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και συχνά είναι καθοριστικός μήνας από την άποψη του ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Είναι πολύ σημαντικός μήνας για τη Liverpool.»

«Φυσικά είναι πολύ δύσκολο να παραμείνεις αήττητος σε αυτό το πρωτάθλημα. Θα το κάνουμε μόνο με σκληρή δουλειά. Αυτό είναι πού έχουμε κάνει μέχρι τώρα, από το ξεκίνημα της pre-season μέχρι σήμερα.»

«Αυτή η ομάδα έχει υψηλές φιλοδοξίες. Πηγαίνουμε για τίτλους, είμαστε ένα μεγάλο club πού παλεύει πάντα για την κατάκτηση τίτλων. Θα συνεχίζουμε να παίζουμε καλά, με τον τρόπο πού μας ταιριάζει και θα δούμε πού θα μας οδηγήσει αυτό.»

  • Για τον Klopp και το κλίμα στα αποδυτήρια και στο γήπεδο:

«Είναι πολύ ‘χαρούμενη’ εμπειρία να παίζεις για αυτόν. Το αγαπώ, όπως και η υπόλοιπη ομάδα. Έχουμε μάθει τόσα πολλά από αυτόν από τότε πού ήρθε και έχουμε γίνει μόνο καλύτεροι.»

«Σαν άνθρωπος είναι αυτό πού βλέπει κανείς: το πάθος, η πατρική φιγούρα. Επίσης έχει και ο ίδιος την φιλοδοξία να κερδίσει τίτλους και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Εμείς σαν παίκτες, μπορούμε μόνο να μάθουμε και να βγούμε κερδισμένοι από αυτόν.»

«Ελπίζω να καταφέρουμε σύντομα να κερδίσουμε κάτι, όμως είμαστε στην αρχή ακόμα. Έχουμε πολύ ποδόσφαιρο μπροστά μας ακόμα.»

Firmino και Klopp.
Firmino και Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com