Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δραματική ισοπαλία για την Under 23!

Δραματική ισοπαλία για την Under 23!

H ομάδα της Liverpool της Under 23 τελείωσε με δραματικό τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2018- το βράδυ της Δευτέρας, αφού στο τελευταίο λεπτό του αγώνα εκτός έδρας με τη Swansea, δεν κατάφερε να σημειώσει το νικητήριο τέρμα και έμεινε στο 1-1!
Οι Κόκκινοι του Neil Critchley, κυριάρχησαν στον αγώνα του Landore Training Centre, αλλά έπρεπε να περιμένουν ως το 65ο λεπτό για να ανοίξουν το σκορ.
Η τεχνική αλλά και η επιμονή του Adam Lewis από τα αριστερά, προηγήθηκαν μιας μεγάλης σέντρας, που ο Neco Williams την αξιοποίησε δίνοντας τη μπάλα στον Liam Millar!
Ο τελευταίος την «πέρασε» στον Pedro Chirivella και ο Ισπανός την έστειλε στα δίχτυα!
Η εξέλιξη του αγώνα έδειχνε ότι αυτό θα ήταν και το μοναδικό τέρμα που θα χώριζε τις δύο ομάδες, αφού η Swansea έπαιζε με 10 παίκτες προς το τέλος του αγώνα, λόγω αποβολής του Adnan Maric .
Παρόλα αυτά στα τελευταία 6 λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας πρόσφερε τόσες συγκινήσεις στους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν όσες δεν είχε προσφέρει στην κανονική του διάρκεια!
Ο Liam Cullen ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό βολέ στη γωνία της εστίας του Caoimhin Kelleher κι ενώ πιο πριν οι αμυντικοί των Κόκκινων είχαν καταφέρει να απομακρύνουν -για λίγο τελικά, τον κίνδυνο από τη σέντρα του Oliver Cooper!
Oι Κόκκινοι θα μπορούσαν όμως τελικά να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Matteo Ritaccio κέρδισε πέναλτι σε φάουλ που του έκανε ο Joe Lewis.
To εκτέλεσε ο Chirivella, σημαδεύοντας την αριστερή γωνία του Steven Benda, αλλά ο τελευταίος το απέκρουσε με ωραίο τρόπο!
Το σφύριγμα του διαιτητή που ακολούθησε επικύρωσε το τελικό αποτέλεσμα 1-1!
Η Liverpool αγωνίστηκε με τους :
Kelleher, N. Williams, Juanma, Masterson, Johnston, Coyle (Ritaccio, 89), Jones (McAuley, 61), Chirivella, Millar, Christie-Davies, Lewis !

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2018 η Under 23.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com