Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι αντιδράσεις των Γερμανών για την κλήρωση!

Οι αντιδράσεις των Γερμανών για την κλήρωση!

Hasan Salihamidzic: «Είναι η ομάδα που ξεχωρίζει, και προηγούνται στη βαθμολογία στην Αγγλία. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο, είναι πολύ καλοί στη φυσική κατάσταση και είναι γεμάτοι ενέργεια. Χρειάζεσαι δύο καλές ημέρες απέναντι τους.
Βρέθηκαν στον τελικό πέρυσι, είναι ομάδα κορυφής και είναι μια δύσκολη πρόκληση από αυτές όμως που θέλεις να τις αντιμετωπίσεις ως παίκτης και να τις ξεπεράσεις.»

Andreas Jung(μέλος του συμβουλίου):» Είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε. Θα προετοιμαστούμε καλά και σίγουρα δεν νιώθουμε φόβο. Θα γίνει ένα φοβερό παιχνίδι εκτός έδρας, αλλά το γήπεδο τους δεν είναι μεγάλο, οπότε δεν θα μπορούμε να διαθέσουμε πολλά εισιτήρια στους οπαδούς μας. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και σίγουρα τη Liverpool. Θα γίνουν δύο πολύ καλοί αγώνες.»

Niko Kovac: «Ανυπομονούμε πλέον όλοι γι αυτούς τους αγώνες. Είναι η δυσκολότερη ομάδα που θα μπορούσε να μας τύχει στην κλήρωση. Πέρυσι έφτασαν στον τελικό, ενώ φέτος προηγούνται στην Premier League και είναι ένα από τα φαβορί για τον τελικό του Champions League ξανά. Είμαστε όμως η Bayern Munich και η Liverpool γνωρίζει ότι πρέπει να έρθει στο σπίτι μας για τον δεύτερο αγώνα. Οι πιθανότητες είναι 50-50 και θα δούμε τι θα συμβεί. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι θα περάσουμε.»

Manuel Neuer:» Έχουν μια πολύ καλή σαιζόν και πέρυσι έφτασαν στον τελικό. Ούτε αυτοί θα είναι ενθουσιασμένοι με την κλήρωση. Μπορούν να αντεπιτεθούν πολύ γρήγορα και είναι επικίνδυνοι στην επίθεση, αλλά όπως είδαμε είναι τρωτοί στα μετόπισθεν και θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια καλή επίθεση ,αυτή της Bayern. Θα γίνουν δύο πολύ καλοί αγώνες τόσο στο Liverpool όσο και στην Allianz Arena.»

Arjen Robben: «Επική κλήρωση! Η Liverpool είναι super ομάδα, που έχει πραγματοποιήσει τεράστια βήματα ανάπτυξης. Έχουν μεγάλους παίκτες, πολύ ταχύτητα και δημιουργικότητα στην επίθεση, ενώ αποτελούν ενωμένη ομάδα. Η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική. Είναι πολύ μεγάλη κλήρωση. Αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη να παίξει σε τέτοιο αγώνα.»

David Alaba: «Δεν είναι σίγουρα εύκολη κλήρωση. Είναι μία πολύ, πολύ καλή ομάδα με απίστευτα καλούς παίκτες. Το έχουν δείξει- και όχι απλώς πρόσφατα, τι είδους δυναμική έχουν. Εξάλλου προηγούνται στην Premier League και έφτασαν πέρυσι στον τελικό. Δεν έχω παίξει ποτέ στο Anfield και ανυπομονώ να παίξω σε αυτόν τον αγώνα. Τεράστια η συγκίνηση.»

Niklas Süle: «Από πλευράς , ομάδας, παικτών και γηπέδου θα είναι εξαιρετικά δύσκολος ο αγώνας, αλλά όλοι ανυπομονούμε γι αυτόν.
Χρειάζεται να πιάσουμε κορυφή στην απόδοση μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε.και ανυπομονώ να αντιμετωπίσω την επίθεση τους και να συναντήσω ξανά τον Roberto Firmino. Απίστευτη εμπειρία.»

Serge Gnabry:» Είμαι πολύ εξιταρισμένος .Έπαιξα πέρυσι εκεί με την Hoffenheim και θυμάμαι πολύ καλά την ατμόσφαιρα. Δεν είχε τελειώσει καλά για μένα βέβαια η εμπειρία αυτή, οπότε πλέον ελπίζω αυτή τη φορά στο καλύτερο. Δύσκολος αγώνας.
Η Liverpool είναι μία πραγματικά καλή ομάδα, σε πολύ καλή φόρμα.»

Πήρε την πρωτιά στον όμιλό της η Bayern.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com