Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι είπε ο Klopp για την κλήρωση με την Bayern Munich

Τι είπε ο Klopp για την κλήρωση με την Bayern Munich

Η Bayern Munich θα βρεθεί στον δρόμο της Liverpool στην φάση των 16 του Uefa Champions League και ο Jürgen Klopp λίγη ώρα μετά την κλήρωση μίλησε για στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο προπονητής των Reds γνωρίζει καλά τους Βαυβαρούς και μάλιστα τους είχε κερδίσει αρκετές φορές όσο ήταν στο τιμόνι της Borussia Dortmund.

Για την κλήρωση ο Klopp είπε : 

“ Είναι μια δύσκολη, αλλά και ωραία κλήρωση. Ήταν βέβαιο, ότι θα είχαμε μια δύσκολη κλήρωση και θα αντιμετωπίζαμε μια κορυφαία ομάδα. Για εμένα φυσικά είναι όμορφο να επιστρεφώ στη Γερμανία. Έχουμε αρκετό χρόνο, για να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια και ελπίζω να έχουμε όλους μας τους παίκτες διαθέσιμους τότε. Είναι ένα δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι και το περιμένω. ”

Για την προϊστορία του κόντρα στην Bayern: 

“ Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό. Η Bayern είναι μια διαφορετική ομάδα πλέον. Έχω ήδη κλείσει 3 χρόνια εδώ και έχει περάσει καιρός από την αναμέτρηση για το Audi Cup το καλοκαίρι του 2017. Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο και ατμόσφαιρά τους είναι αρκετά καλή. Θα είναι ένα καλό ταξίδι για τους οπαδούς μας. Είναι επίσης μια υπέροχη πόλη και δεν είναι ένα πολύ μακρινό ταξίδι, οπότε όλα είναι καλά. ”

“ Η Bayern τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στο Γερμανικό ποδόσφαιρο και έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους. Είναι πάντα ωραίο να την αντιμετωπίζεις. Θα έχουν ενδιαφέρον οι αγώνες. ”

Έτοιμη για την κόντρα με την Bayern η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com