Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεγάλη Liverpool, θρίαμβος επί της Manchester United!

Μεγάλη Liverpool, θρίαμβος επί της Manchester United!

Μεγάλη νίκη για τη Liverpool με 3-1 στο ντέρμπι με τη Manchester United. Οι Reds έπιασαν εξαιρετική απόδοση και το αποτέλεσμα ήταν απολύτως δίκαιο. Ο Mane έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Jurgen Klopp για να «καθαρίσει» το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο ο Xherdan Shaqiri.

Α’ Ημίχρονο : Στον πάγκο άφησε τον αρχηγό, Jordan Henderson ο Klopp και δεξιός μπακ ξεκίνησε ο Nathaniel Clyne, εφόσον είναι τραυματίας και ο Alexander-Arnold και ο James Milner. Μόλις στο 2ο λεπτό έκαναν το πρώτο σουτ οι Reds με τον Firmino, το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ η άμυνα της United. Τελική είχε και στο 5’ ο Firmino με κεφαλία, που έφυγε αρκετά άουτ. Ξανά ο Βραζιλιάνος ένα λεπτό αργότερα απείλησε με δυνατό σουτ και ο De Gea καταφέρε να αποκρούσει. Ο Alisson στο 7’ μπλόκαρε εύκολα την προσπάθεια του Rashford. Ο Fabinho στο 9’ είχε ένα ακόμη καλό σουτ, το οποίο έφυγε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Wijnaldum και ο Young απομακρύνε πάνω στην γραμμή. Πάνω από τα δοκάρια του De Gea έφυγε ένα σουτ του Firmino στο 14ο λεπτό. Ο Fabinho στο 24’ βγάζει μια τέλεια πάσα στον Sadio Mane μέσα στην περιοχή, ο Σενεγαλέζος κοντρολάρει με το στήθος και εκτελεί σωστά με το αριστερό τον De Gea, για να γράψει το 1-0 για την Liverpool! Πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ έφτασαν οι Reds στο 27ο λεπτό με σουτ του Lovren από πολύ καλή θέση, το οποίο όμως έφυγε ψηλά άουτ. Βρήκε την ισοφάριση στο 33ο λεπτό με τον Lingard η United. Ο Lukaku έκανε τη σέντρα, ο Alisson το λάθος και η μπάλα στρώθηκε στον Lingard, για κάνει το 1-1. Δεν είχε πρόβλημα ο De Gea να μπλοκάρει το σουτ του Mane στο 37’. Ο Alisson μάζεψε εύκολα το σουτ του Herrera στο 42’.

Β’ ημίχρονο: Αποφασισμένη να ξαναπάρει μια και καλή το προβάδισμα μπήκε στην επανάληψη η Liverpool. Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε με τον Firmino στο 52′, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του David De Gea. Εν συνεχεία είδαμε την ομάδα μας να παίρνει αμέτρητα συνεχόμενα corner και να μην τα αξιοποιεί καθόλου! Όπως και να ‘χει, ο Klopp έκανε την κίνηση που άλλαξε άρδην το παιχνίδι. Πέρασε τον Shaqiri αντί του πεσμένου στο δεύτερο ημίχρονο Naby Keita, και ο Ελβετός τον δικαίωσε με δύο γκολ σε 10 λεπτά (με το δεύτερο κυρίως βέβαια να είναι τυχερό)! Στη συνέχεια δεν είχανε πολλές συγκινήσεις, και η ομαδάρα του Klopp φύλαξε εύκολα αυτή τη νίκη, την πρώτη επί της United στο πρωτάθλημα μετά το 2014! Όσο για τους φιλοξενούμενους, δεν απείλησαν ούτε κατά διάνοια τον Alisson μετά την ισοφάρισή τους. Liverpool 3-1 Manchester United λοιπόν!

Ακολουθεί η αναμέτρηση στο Molineux με τη Wolves το βράδυ της Παρασκευής.

Mane και Shaqiri «καθάρισαν» την United.
Mane και Shaqiri «καθάρισαν» την United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com