Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Danny Murphy: “ Ο Lovren έχει αλλάξει ως παίκτης ”

Danny Murphy: “ Ο Lovren έχει αλλάξει ως παίκτης ”

Ο Κροάτης αμυντικός αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός σήμερα το απόγευμα στον αγώνα του Anfield, εναντίον της Manchester United, μετά τους τραυματισμούς των Joe Gomez και Joel Matip.
Ο Danny Murphy, πρώην παίκτης των Κόκκινων- με ιδιαίτερα καλές αποδόσεις παραδοσιακά απέναντι στη United, πιστεύει ότι ο Lovren θα ανταποκριθεί στην πρόκληση αυτή και ότι έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τον τελευταίο καιρό.
«Ο Lovren, θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στον αγώνα της Κυριακής και ως παίκτης έχει αλλάξει πολύ, 14 μήνες μετά το καταστροφικό του παιχνίδι στο Wembley»
«Η αδυναμία του ήταν το γεγονός ότι ένιωθε πως έπρεπε να παλέψει πολύ απέναντι στους επιθετικούς, πέφτοντας πολλές φορές μπροστά τους(για να τους σταματήσει), χωρίς να είναι αναγκαίο αυτό.»
«Στο Wembley, απέναντι στην Tottenham, o Harry Kane του έδωσε ένα καλό μάθημα.» συνέχισε ο Murphy, μιλώντας στην Daily Mail.
«Από τότε όμως ο Κροάτης έχει μάθει και είχε μια φανταστική πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το καλοκαίρι.»
«Την Κυριακή το απόγευμα, δεν θα μπορεί να πέφτει για να τσιμπήσει με τάκλιν τη μπάλα από έναν παίκτη με τέτοιο μέγεθος,όπως ο Lukaku. Θα πρέπει να περιμένει λίγο πιο πίσω και έχει βελτιωθεί σε αυτό. Παίζοντας βέβαια δίπλα στον van Dijk- τον καλύτερο αυτή τη στιγμή κεντρικό αμυντικό στην Ευρώπη, θα βοηθήσει πολύ.»
«Αποτελεί κομπλιμέντο για τον Klopp ότι μπορεί να διαθέτει παίκτη με την ποιότητα του Lovren, ως 4η επιλογή κεντρικού αμυντικού.» ολοκλήρωσε ο Murphy!

Βασικός σήμερα ο Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com